I
Iskefiyeli18
Ziyaretçi
Telefondayım canım benim Skype yok burada.Boş kalfa yine konuştu skypede laf bulup benle uğraşıyorlar yazık size
Ego + İftira = Super Combo
Telefondayım canım benim Skype yok burada.Boş kalfa yine konuştu skypede laf bulup benle uğraşıyorlar yazık size
ÇEKEMESSEN HORTUM VERİM SABAH ÖĞLE AKSAM SENİN İÇİN İHTİYAÇ OLDUGUNU DUSUNUYORUMAcıma acınacak duruma dusersin![]()
Yalancı+şıracı=kendini yükseklerde gören osuruk böceği =böburgen bir ekip[DOUBLEPOST=1424382114,1424382056][/DOUBLEPOST]Telefondayım canım benim Skype yok burada.
Ego + İftira = Super Combo
Adam yorumu anlamadı dedim beyler adam anlama yeteneğini kaybetti sıkıntılı çocukYaptigin kafiye bile ilk okuldaki kardeslerimizin kafiyesi gibi laf sokuyorum diye seviniyor ya o zamanlar oyleO kadar lafi biz degil dikkatli bak sen yedin. Agir abime bi soguk soda. Hazmi kolaylastirir...[DOUBLEPOST=1424382054,1424381999][/DOUBLEPOST]
Hortum lazim ya gelince nerene dolayim diye dusunuyorum...
Adam ağır kendini beğenmiş. Ben gideyim bu anlayamayacak olayı. Toplu ban falan gelirse aman aman.Yalancı+şıracı=kendini yükseklerde gören osuruk böceği =böburgen bir ekip
Buraya gelip 2-3 argolu saygısız bir biçimde kendini yukseklerde görürsen kalemini kırarızBiz anliyoruzda sen yine elestirilerdeki gibi kendi istedigine inandirmaya calisiyorsun milleti![]()
Tamam sen prosun herkezden üstünsün sen uzman mimarsın herkezn konusuna istedigin gibi yorum yaparın[DOUBLEPOST=1424382438][/DOUBLEPOST]KAPAT BUTONU YOKKir kalemi kirr![]()
Tamam ben seni istemeye gelirim sen skype verAy olmazz kiz baban izin vermez rizasi lazim![]()
Ehehehe aklınca küfredecek3 nüzün skypesini istiyorum benimki skype: akincilarcs
Yok artık o kadar terbiyesiz degiliz sana kufur etsem elime ne geçecek insan gibi konuşacam ADAMSANIZ SKYPE verinEhehehe aklınca küfredecek
Burada söylenenleri gururuna yediremedi tabi.
Hani hataları dersiniz söylersiniz fakat böyle kaba bir tavır benim görüşümce eleştiri değildir arkadaşlar ben profesyonelim falanda dememiş. Hatalarını söyleyip geçebilirdiniz, İskefiyeli (Adını sonunda doğru yazdım :V) bence burada olay çıkaran sensin özür dileyin barışın bitsin bu kavga *-*Başarısız olmuş. Medieval deyince detay, çeşit beklenir. Ama sizde bu yok. Belli ki aşkınız platonik.