Ezandan Korkuyorum Lan Yardım :(

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim önerim ve tek yapaman gereken şey şu farklı bir korku filmi izlemek!
Saçma mı geldi ? fazla korkunç olmayan bir korku filmi izlersen aklındaki dabbe gider ve yerine bu gelir buda korkunç olmayacağı için korkmuyucaksın ama filmi izlerken habire dabbe falan dersen kakayı yedin derim :)
O benim izlediğim ilk korku filmi zaten.Ama sonradan izlediklerimin hiçbiri aklımdan silemedi Dabbe'yi.Ayrıca Dabbe'yi o filmde kötü gibi anlatmaları da beni tedirgin etti.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Korzay K**ağ'ın videolarını sakın izlemeyin. Sizi Şeytan'a yönlendirmeye çalışıyor.
Nasıl yani?
Ben bu videoyu izledim sorun olacakmı?
Ben bir ara i-dozer eiye bişi dinlemiştim kkorkudan annenle yattım :D o da şeytana yönlendiriyormuş.
E nolacak bana? Ben şeytancımı olacam?

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Nasıl yani?
Ben bu videoyu izledim sorun olacakmı?
Birkaç videosunda Şeytan simgesi gördüm.

Ayrıca
videosunda bilinçaltınızı kapatmaya çalışıyor.

Bize iyilik meleğini kötülük meleği olarak göstermeye çalışıyor. Zarın en büyük rakamı yazısını yazdıktan sonra saliseyle kabul ediyorum yazıyor.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Onları izlemedim çünkü se-x yazısı , göz işareti fln varmış.Onlar şeytanın oyunudu diye izlemedim.[DOUBLEPOST=1408271017,1408270894][/DOUBLEPOST]
Oros**lar hatırla demiş sonrada ilemunatinın simgesini koymuş.
Bu videosunda subliminal ses tekniğini kullanıyor. Bilinçaltımıza videodaki ses ile komutlar yolluyor.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Yaparım.Ama süblümal ses değil.Sadece vilinçaltımıza girecek resim vb yapmasını biliyorum.
O videoyu izledim. En büyük fobim karanlık idi. Karanlıktan korkarım. Bu arkadaş bize psikolojik olarak korkmamayı göstermiş sanırsam. Ayrıca video ortalarında öngörülerim beni çok rahatsız edecek bir şey olacağını söyledi. Ki haklı çıktılar. Subliminal ses tekniği kullanılmış yine. Fakat yine de korktuğun bir şey ile karşılaştığında korkmamış olarak hissedeceksin fakat yine korkacaksın yani işe yaramaz.

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya bakın Kuran-ı Kerim'de yazıyor.Cinler vardır fakat ne onlar bizi görebilir ne biz onları. @Red_în dediği gibi onlar paralel evrende bizim gibi yaşayan varlıklar çok büyütmenize gerek yok.
Yanlış bir bilgi, dedem 98 yasinda suan. 50 li yaslarda orakla ot bicmeye gitmis. Meradan donerken değirmen var yolun ustunde orda cinlerin düğününü görmüş. Ve daha birçok olay değirmeni görmek için İzmit Akmeşe Değirmeni gibi şeyler yazın çıkar. Bir kerede buna dedemle ayni o dada kaliyorduk. O zamanlarda 93 yasinda falan yanlis hatirlamiyosam. Dedem tuvalete kalkti. Dedem cama dogru yoneldi camin kenarindan bakti. Ve askerler var orda dedi ben baktim kimse yok ama ayak basma seslerini duyabiliyordum. O değirmene doğru gidiyorlarmis. Degirmenle evin arasida 200 mt. falan. Dedemde baya sagliklidir. Senden benden hizli yurur. Hic yalan soyledigini gormedim. Akli basinda. Hem yalan soylese o sesleri nasil duymiyim. Yani bundan ne çıkarıyoruz? O varlıklar bizi görebilir ve arada bizde onları görebiliriz ama pek sık değil sanırım. :)

↪✴ MoonLight Build Team ✴↩|↪✖↩ OyunEsiri ↪✖↩