Ezandan Korkuyorum Lan Yardım :(

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yanlış bir bilgi, dedem 98 yasinda suan. 50 li yaslarda orakla ot bicmeye gitmis. Meradan donerken değirmen var yolun ustunde orda cinlerin düğününü görmüş. Ve daha birçok olay değirmeni görmek için İzmit Akmeşe Değirmeni gibi şeyler yazın çıkar. Bir kerede buna dedemle ayni o dada kaliyorduk. O zamanlarda 93 yasinda falan yanlis hatirlamiyosam. Dedem tuvalete kalkti. Dedem cama dogru yoneldi camin kenarindan bakti. Ve askerler var orda dedi ben baktim kimse yok ama ayak basma seslerini duyabiliyordum. O değirmene doğru gidiyorlarmis. Degirmenle evin arasida 200 mt. falan. Dedemde baya sagliklidir. Senden benden hizli yurur. Hic yalan soyledigini gormedim. Akli basinda. Hem yalan soylese o sesleri nasil duymiyim. Yani bundan ne çıkarıyoruz? O varlıklar bizi görebilir ve arada bizde onları görebiliriz ama pek sık değil sanırım. :)

↪✴ MoonLight Build Team ✴↩|↪✖↩ OyunEsiri ↪✖↩
Cinlerin düğünümü? Benle dalgamı geçiyorsun? :D
En iyisi saçma sapan hurefelere inanacağınıza araştırın!
Deden halisülasyon görmüş olabilir.Ya da yaşı 98 rüyasını gerçek sanmış olabilir.Benim rahmetli dedemde aysaymaydı (unutkanlık hastalığı) ama bazen geçmişi hatırlayıp anlatırdı.Bazende önceden gördüğü halisülasyonları yüraları vs.. Gerçek aanıp anlatırsı.Ben burda dedenide suçlamıyorum.İnsanlık hali 98 yaşında halisülasyon görmek türaları gerçek sanmak vb..

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Dedenin askerler var orda demeside doğal.Benim desemde uçak gördü sanıp başka yere gitmek için çamta hazırlarsı.

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cinlerin düğünümü? Benle dalgamı geçiyorsun? :D
En iyisi saçma sapan hurefelere inanacağınıza araştırın!
Deden halisülasyon görmüş olabilir.Ya da yaşı 98 rüyasını gerçek sanmış olabilir.Benim rahmetli dedemde aysaymaydı (unutkanlık hastalığı) ama bazen geçmişi hatırlayıp anlatırdı.Bazende önceden gördüğü halisülasyonları yüraları vs.. Gerçek aanıp anlatırsı.Ben burda dedenide suçlamıyorum.İnsanlık hali 98 yaşında halisülasyon görmek türaları gerçek sanmak vb..
Sen adamı deli mi sanıyorsun ? 98 yasındaykenmi ben görmüş diyorum cinlerin düğününü 50li yaşlarındayken gayette hiçbir problemi yok bi gecen iç kanama geçirdi allaha şükür şu an iyi kac yıldır doktora gitmeyen adam senden benden hızlı yuruyor ve sen adamın uydurudugunumu sanıyorsun. ?[DOUBLEPOST=1408295919,1408295873][/DOUBLEPOST]
Dedenin askerler var orda demeside doğal.Benim desemde uçak gördü sanıp başka yere gitmek için çamta hazırlarsı.
Peki benim duyduğuym sesler onlara ne diyeceksin ?_

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sen adamı deli mi sanıyorsun ? 98 yasındaykenmi ben görmüş diyorum cinlerin düğününü 50li yaşlarındayken gayette hiçbir problemi yok bi gecen iç kanama geçirdi allaha şükür şu an iyi kac yıldır doktora gitmeyen adam senden benden hızlı yuruyor ve sen adamın uydurudugunumu sanıyorsun. ?[DOUBLEPOST=1408295919,1408295873][/DOUBLEPOST]
Amaan boşver.İster inan ister inanma o sana kalmış birşeydir.[DOUBLEPOST=1408296013][/DOUBLEPOST]
Gecemi sabahmı duydun? Geceyse geceleri ses olmadığı için eşya düşmesi saat sesleri vb gelir.

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amaan boşver.İster inan ister inanma o sana kalmış birşeydir.[DOUBLEPOST=1408296013][/DOUBLEPOST]
Gecemi sabahmı duydun? Geceyse geceleri ses olmadığı için eşya düşmesi saat sesleri vb gelir.
Gece ve etrafta hic ev yok bi babamin horlamasi vardi onuds ayirt edebiliyirum koye gidince degirmenide evide cekicem nerede oldugunu vs.

↪✴ MoonLight Build Team ✴↩|↪✖↩ OyunEsiri ↪✖↩

Leroy100

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kuran-ı Kerim'de yazıyor ? Ben okumadım ama babam okumuş bana öyle didi.Yoksa beni korkmayayım diye kandırıyor mu :? Kafamda deli sorular...
Arkadaşım Dabbe kuran nda yer alır ama o ölümden sonra tekrar canlandıgımızda allaha kulluk etmeyenler tam kıyamet koparken korkulacak yada musallat olacak canavarlar ama çok sükür müslamanız

_Gibbone_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Dabbe kuran nda yer alır ama o ölümden sonra tekrar canlandıgımızda allaha kulluk etmeyenler tam kıyamet koparken korkulacak yada musallat olacak canavarlar ama çok sükür müslamanız
Dostum,o kadarını da biliyordur herhalde.Sadece izlediği film etki etmiş siz nereden nereye taşıdınız olayı.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Şunu bi' izlemeyi dene. Büyük ihtimal işe yaramaz ama yine de şansını denemeni öneririm.

Leroy100

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hayalimde korkunç şeyler görüyorum işte bütün izlediğim korku filmlerindeki ve bütün okuduğum korku hikayelerindekileri.İzlerken korkmuyorum sonra yatarken altıma ediyorum.Örneğin,Dabbe (1 ve 2. filmleri),Halka,Elcin,Paranormal Activity (Bütün Hepsi),BloodyMary,Çığlık (Hepsi) vb. (Hepsini izledim). Sonuç olarak psikopatım işte .-.
He bir de beni hatırladın dimi :D
Birincisi sen neyin kafasını yazıyor onları izle sonra manyak olma ve onları aklından atmak için komedi ve uygunsuz Filmler izleye bilirsin 6.7 günde aklına bile gelmez