[FactionTurk]+25 Oyuncusu Ile Kapi Kapi Host Geziyor :(

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar.Bugun Üzgün Ve Sinirliyim.Sunucum Tam Zirveye Cikiyordu 33 Kisi Idik @AxiTRBilisim Sagolsun Cok Iyi Host Oldukları Icin Atak Yedik Sunucu Cöktü.Ve Sinirlendim.Arkadaslar Sizlerden Istegim Bir Sponsorumuz Var.Ancak Nitradoya Gececegiz Ve Yani Yardımcı Sponsor Gibi Birsey Daha Arıyoruz.
Sponsor Sunları Yaparsa Alabiliriz ;

• Bize Nitrado'dan Sunucu Kiralayabilir.
  • Maddi Acidan Iyi Sayiliriz Ancak Yinede Para Getirisi (+20 TL) Getirebilir.
  • Bunun Gibi Maddi Seyleri Yapmasi Lazim
Bunun Karsiligini Ilk Sponsorumuz @fallen2k3 'e Verdigimiz Gibi Güzel Bir Sekilde Verebiliriz ( @fallen2k3 FactionTurk Sponsoru Seviliyosun <3 )
Bu Tür Seyleri Yapabilir Amacımız Para Kazanmak Degil Sunucumuzu Iyi Bir Yerlere Getirmektir Arkadaslar.
Tesekkür Ederiz Iyi Forumlar Dileriz.

MC4FUN

play.mc4fun.net
En iyi cevaplar
4
FactionTurk İsmini kullanan ilk kişi benim haberin olsun :)
vede sunucumda 140 kişi vardi haberinde olsun :)

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Vay Canına Gercekten Özür Dilerim.Bu Isim Ilk Faction Oynadıgım Sunucunun Sayılır (Biraz Ismini Degistirdim Filan Boyle Oldu)
Ve Bu Arada Sanirim Sizin Serverinizdi Ve Süper Sunucuydu :=> Eskilerin En Iyi Sunucusuydu.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Immm, simdi baktımda nitradoda cok pahalıymıs. 36 slot - 30 gün - 3gb ram 60 tl.
1 aylık bu özelliklerde nitrado sunucun olsa kalan ay sunucu her ay kendini amorti ederse senin icin problem olmazda, amorti edemezse bosuna acmıs olursun sunucuyu.

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AxiTR Actim 2.Ayki Kirayi Ödeyecekken 18Mart Yani Sonraki Ayin Kirasini Odedik Ve Su An 94 TL Var ?

@Batihost Da Pahali Gibi Gözüküyor Ancak Iste Lag Seviyesi Onemli ( @Batihost <3 )

Al Iste Sunucu 32 Kisi Iken Ne Olduysa O AxiTR .... Lari Yuzunden Sunucudakiler 9'a Düstü.Böyle Böyle Oyuncular Kaciyor.

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Abi Senin Kapin Acik Ancak Ancak Bizim Oyuncular IceMC De Oynamayi Bilmiyor.Yada Istemiyorlar (Yani Kim Istemezki) Ama Istemiyorlar.FactionTurk ten devam etmek istiyorlar.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Anlamıyorsun , birleşmeyeceğiz ayrı sunucular olacağız. Ben sadece sana sunucu alacağım.

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oha niye önceden söylemiyorsun abi Vallahi Yasadık Parti Var gelin Parti Var Haydii :D Inanamiyorum

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Nitrado Fiyatları %30 Arttırdı Kur Yüzündenmiş Benim İçin Değişen Bir Şey Yok Ama Bütcen Kısıtlıysa 1sunucum.com Yada mcprohosting Geç Derim Batıhost'a ise boşa deneme çünkü yaş sınırı var :)