Maruf61
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Nerden giriyorsunuz ? Technic launcher ile tekkit clasic girmeniz gerekBağlantı Sonu diyor neden ?
------------------------
--FairOnes.Enjin.Com--
------------------------
Nerden giriyorsunuz ? Technic launcher ile tekkit clasic girmeniz gerekBağlantı Sonu diyor neden ?
Hmm nasil bir hata veriyor ?aynen ordan giriyorum[DOUBLEPOST=1406157446,1406157400][/DOUBLEPOST]1kişi var serverde ama ben giremiyorum
Sunucuda herhangi bir sorun gorunmuyor. Hata sizden kaynakli olmali lutfen once oyunu olmazssa pc yi restart yapip deneyin hayirli gecelerBağlantı Sonu !
Allah allah baskasinda sorun vermiyor anlamadim nedenini :/ birde launcherde tekkit classik resminin sol altinda cark isareti var ona tiklayip reset pack yapmayi dene bakalim ne olacaknapabilirim girmek için ?[DOUBLEPOST=1406159664,1406158007][/DOUBLEPOST]pc+modem rest attım yine girmio ?
Evet oyle yapar ama yeniden indirmez hizli biter merak etme ayrica lutfen konuyu kirletmiyelim ozelden yaztmm hemen yapıyorum[DOUBLEPOST=1406159952,1406159876][/DOUBLEPOST]modları sıfırladı yeniden yüklüyor
Klan sistemi yapmamizin nedeni claimleri para ile yapmak bu sekilde oyun biraz daha zorlasiyorPardon arkadaşlar sorun bendemiş Güncelll ![DOUBLEPOST=1406268250,1406227911][/DOUBLEPOST]altın kürek ile claim atılsa daha iyi olurdu ![DOUBLEPOST=1406268284][/DOUBLEPOST]Klan ile iyi olmamıs
Server neden kapalı ?Klan sistemi yapmamizin nedeni claimleri para ile yapmak bu sekilde oyun biraz daha zorlasiyor
------------------------
--FairOnes.Enjin.Com--
------------------------