FairOnes.BestForEver.Com Türkiyenin Tek Tekkit Classic Sunucusu!

Sunucumuzu Begendinizmi?

• Kullanılan toplam oy
    50

DEEPSOS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
server çok kötü ne zman girsem çıksam tekrar girmeyi denesem crash hatası veriyo tekkit classic çok saçma bende bıktım bıraktım svyi

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
peki neden diğer svlerde böle bişe olmuyo bay akıllı
Arkadasim problemlerinmi var senin oynun acilmiyor sunucu deil bunun sunucu ile hic bir ilgisi yok senden baska kimsedede olmayan bir sorun simdi burdan uzaklasmassan konuyu baltalamaya calismakdan yetkilileri cagiracagim

DEEPSOS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
nese hemen neden tepki verdin anlayamadım o senin problemin herhalde yaşın küçük daha yada böle bşe olduğunu biliyosun bana yardımcı olmak yerine hemen tepki verdin nasıl bi adminsen nese kalitesiz serverinde iyi günler

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
nese hemen neden tepki verdin anlayamadım o senin problemin herhalde yaşın küçük daha yada böle bşe olduğunu biliyosun bana yardımcı olmak yerine hemen tepki verdin nasıl bi adminsen nese kalitesiz serverinde iyi günler

1. Yasim 20 emin ol kucuk deilim :) 2. Sen pcndeki hatayi sunucuyu baltalama amacli sunucunun hatasi gibi gosterirsen alacagin tepki bu olur uzgunum.

DEEPSOS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben olanı söyledim seni etkilediyse benim yapabileceğim bir şey yok ve ayrıca böle bi admin olursan çok fazla user kazanamayacağın hakkında ilgin olsun herkes senin yaşında deil biliyosun bu oyunu 8 yaşında oynayan bile var bi admin olarak biraz hoşgörülü bi cevap verip benim bu konumda yardımcı olsaydınemininm daha olumlu bi sonuç alabilirdin

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ben olanı söyledim seni etkilediyse benim yapabileceğim bir şey yok ve ayrıca böle bi admin olursan çok fazla user kazanamayacağın hakkında ilgin olsun herkes senin yaşında deil biliyosun bu oyunu 8 yaşında oynayan bile var bi admin olarak biraz hoşgörülü bi cevap verip benim bu konumda yardımcı olsaydınemininm daha olumlu bi sonuç alabilirdin
Ben insan gibi davranan herkese insan gibi cvp veririm. Ne kadar yardim sever oldugumu bilen bilir :)

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
skeffır :D nere gelem[DOUBLEPOST=1410255677,1410255645][/DOUBLEPOST]nerdesin lao skefır

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Birazdan video çekeceğim ekipmanları hazırladım gireceğim şimdi.