Farklı Türden 4 Tane Map Bakmadan Geçme!

Liliven

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Şimdi size 4 tane map göstereceğim tabi hepsi aynı türden değil (maplar alıntıdır sen mi yaptın diye 100 kere sormayın adamı çileden çıkartmayın.)
*1 adventure map,
*1 büyük kale,
*1 de modern türden bir map,
*Atlantis (mapin adı).
Daha fazla uzatmadan resimler:
Bu adventure map :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İndirme Linki :

Büyük Kale :

İndirme Linki :

Modern Yapı :

İndirme Linki :

Atlantis :

İndirme Linki :

Arkadaşlar herhangi bir sorun çıkarsa kusura bakmayın sonuçta ben yapmadım mapleri yaptığım şey size tanıtmak oldu linkleri kopyalayıp yaptım bu işi. Neyse umarım beğenirsiniz çünkü bence gayet güzel görünüyorlar tavsiye ederim . Zahmet edip baktığınız için sağolun. :)
Eğer başka türden maplar arıyosanız yorumda belirtin lütfen. Ki yani ben de sizin için bakmaya üşencek tipten değilimdir. :)

En iyi cevaplar
0
usta güzel maplar almışsın hatta bunları verdiğin sitede daha güzel maplarda var ama verdiklerinden bazılarında Download yok bilgin olsun bunlara bak ve düzelt yani başka bi link yani map koy :) yinede teşekkürler hele modern map ı 512x512 de oynadınmı muazzam bi kalite ve zevk alıyorsun tavsiye ederim :)

-_-enderman-_-

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben modern mapi indirdim ama ben o resimlerdeki gökdelenli yerde değilim ve orayı bulamıyorum yardım edin :bruised:

CaptainBilal

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Haritaları verirken resmi sayfasının linkini koyman gerekirdi. Yok böyle yağmacılık!.. (Resmi sayfasını koysan daha iyi olurdu.) :D