Liliven
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
orda dediğim gibi ben yapmadım sadece internette gördüm ve sizin de görmenizi istedim.Bunları gerçekten sen yaptıysan helal olsun
orda dediğim gibi ben yapmadım sadece internette gördüm ve sizin de görmenizi istedim.Bunları gerçekten sen yaptıysan helal olsun
defaultta oynarsan çok kasmaz heralde ama hd doku paketi filan kullanıyosan hareket edemezsin denedim gördümeğer bu modern map'i indirirsem laptop um çok yavaşlar mı ? :blase:
oraları bende çok aradım ama bulamadım yine de çok güzel yerler var hele alışveriş merkezi'ni gezmenizi tavsiye ederim Mikea filan vardıArkadaşlar ben modern mapi indirdim ama ben o resimlerdeki gökdelenli yerde değilim ve orayı bulamıyorum yardım edin :bruised:
aynenoraları bende çok aradım ama bulamadım yine de çok güzel yerler var hele alışveriş merkezi'ni gezmenizi tavsiye ederim Mikea filan vardı(Mikea ikea'nın minecraft için olanı anlamında yapılmış
)
tekrar söylüyorum ben yapmadım sadece size gösteriyorum.Bunları Sen Yaptıysan Helal Olsun Gerçekten Süper Olmuş Eline Sağlık![]()