TimarliSipahi
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
DFAS
AFAS
Son düzenleme:
Hoşbuldum. Dediğim gibi ust tarafta bahsettiğim ve beni buraya davet eden yeğenimin davetine icabet etmemin nedenlerinden biri de mimarlıkla ilgili olmasiydi.HoşgeldinizCidden ben mimar olsam projelerimin prototipini(tasarımını artık ne deniyorsa) ilk burda yapardım daha sonra hayata geçirirdim
Mantıkısz değil
Tekrar hoşgeldiniz
Şunu söyleyeyim ki ben ic mimarim.Şu tarz şeyler var mimariyle ilgili bir şey için gelmeyi şey etmeye çalışıp baktıysan:
![]()
Ben Eren,
Eren Bülbül.
Pascia de Eren Bülbül
Pek bir işim yok forumda.
Ş yi yazdında neden c neden ç değil açklrmsn bnuHoşbuldum. Dediğim gibi ust tarafta bahsettiğim ve beni buraya davet eden yeğenimin davetine icabet etmemin nedenlerinden biri de mimarlıkla ilgili olmasiydi.
Şunu söyleyeyim ki ben ic mimarim.
Bunun önemi var mı?Ş yi yazdında neden c neden ç değil açklrmsn bnu
Lüzumsuz şeylerle fazla ilgilendiğiniz anladım ve çok merak ettiyseniz söyleyeyim.evet
sıpem deyil iksde
ay tm kızmaLüzumsuz şeylerle fazla ilgilendiğiniz anladım ve çok merak ettiyseniz söyleyeyim.
Telefondan yazdığım için böyle hatalar oluyor ne de olsa resmiyet değil burası değil mi?
Söyleyeyim(yada uyarayım) çoğu üyenin yaşı 9 ile 17 arasıHoşbuldum. Dediğim gibi ust tarafta bahsettiğim ve beni buraya davet eden yeğenimin davetine icabet etmemin nedenlerinden biri de mimarlıkla ilgili olmasiydi.
Şunu söyleyeyim ki ben ic mimarim.