FDSAFS:A

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldiniz :D Cidden ben mimar olsam projelerimin prototipini(tasarımını artık ne deniyorsa) ilk burda yapardım daha sonra hayata geçirirdim :D Mantıkısz değil :) Tekrar hoşgeldiniz

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu tarz şeyler var mimariyle ilgili bir şey için gelmeyi şey etmeye çalışıp baktıysan:

Ben Eren,
Eren Bülbül.
Pascia de Eren Bülbül

Pek bir işim yok forumda.

TimarliSipahi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hoşgeldiniz :D Cidden ben mimar olsam projelerimin prototipini(tasarımını artık ne deniyorsa) ilk burda yapardım daha sonra hayata geçirirdim :D Mantıkısz değil :) Tekrar hoşgeldiniz
Hoşbuldum. Dediğim gibi ust tarafta bahsettiğim ve beni buraya davet eden yeğenimin davetine icabet etmemin nedenlerinden biri de mimarlıkla ilgili olmasiydi.
Şu tarz şeyler var mimariyle ilgili bir şey için gelmeyi şey etmeye çalışıp baktıysan:

Ben Eren,
Eren Bülbül.
Pascia de Eren Bülbül

Pek bir işim yok forumda.
Şunu söyleyeyim ki ben ic mimarim.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Hoşgeldiniz şimdiden hayırlı olsun...

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşbuldum. Dediğim gibi ust tarafta bahsettiğim ve beni buraya davet eden yeğenimin davetine icabet etmemin nedenlerinden biri de mimarlıkla ilgili olmasiydi.

Şunu söyleyeyim ki ben ic mimarim.
Söyleyeyim(yada uyarayım) çoğu üyenin yaşı 9 ile 17 arası :D Ben 16 yaşındayım ismim Bora tanıtmayı unuttum :D

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin, ben Türkiye'de iç mimar olduğunu bilmiyordum. İç mimarlık kırmızı saçlı hafif kilolu Buse'nin istediği meslekti benim için.

Umarım karşılıklı faydalı oluruz.