buhar la jet dendim ilk testeampunk'u gördüğüm anda konuya daldım ve steampunk temasında bi uçak mı what is going on? bayağı bi tebessüm ettim içerlendim morelim bozuldu içim sıkıldı
buharla çalışan bi jet yapabilmenin imkanı olduğunu sanmıyorum
steampunk temasının amacı olurda elektirik bulunmasaydı ve teknoloji buharla gelişseydi nasıl olurdu buna yakıtta dahil mi bilmiyorum amabuhar la jet dendim ilk tepervane fln olucaktı mecburen o yüzden buhar ı diğer güç kaynağıyla karıştırıp böyle enerji ile giden bir şey yaptım
adsadfa ilk kez denedim dövme ;(steampunk temasının amacı olurda elektirik bulunmasaydı ve teknoloji buharla gelişseydi nasıl olurdu buna yakıtta dahil mi bilmiyorum amaDiğer bi mantık hatasıda jet motoru havayla çalışır :/
Ben olumsuz yorum yapmayı seviyorum bakış açım kişinin seviyesini aldırmaksızın mükemmel bi iş beklemek ve bunun stemapunk ve mantık ile zerre alakası yokadsadfa ilk kez denedim dövme ;(
hiç steam punk yapmadım baktım hoşuma gitti öyle dendim
ayriyetten ilk organiğim oldu bu :/
yaparken gelip yorumlayıp yardım etmek istersen beklerim ^^
DeistirdimBen olumsuz yorum yapmayı seviyorum bakış açım kişinin seviyesini aldırmaksızın mükemmel bi iş beklemek ve bunun stemapunk ve mantık ile zerre alakası yok
Teşekkür ederimBen de build de ustalaşmak isterdim, ama bir block koyduktan sonra sabrım tükeniyor. Keşke bende böyle yapılar yapabilseydim. Devamını bekliyorum..
Teşekkür ederimGüzel olmuş bu tür yapıları seviyorum, eline sağlık.![]()