Fighter by LySoon

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
steampunk'u gördüğüm anda konuya daldım ve steampunk temasında bi uçak mı what is going on? bayağı bi tebessüm ettim içerlendim daraldım fenalık geçirdim

buharla çalışan bi jet yapabilmenin imkanı olduğunu sanmıyorum

LySoon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
steampunk'u gördüğüm anda konuya daldım ve steampunk temasında bi uçak mı what is going on? bayağı bi tebessüm ettim içerlendim morelim bozuldu içim sıkıldı

buharla çalışan bi jet yapabilmenin imkanı olduğunu sanmıyorum
buhar la jet dendim ilk te :D pervane fln olucaktı mecburen o yüzden buhar ı diğer güç kaynağıyla karıştırıp böyle enerji ile giden bir şey yaptım

böyle bişi yani
@Kovalski

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
buhar la jet dendim ilk te :D pervane fln olucaktı mecburen o yüzden buhar ı diğer güç kaynağıyla karıştırıp böyle enerji ile giden bir şey yaptım
steampunk temasının amacı olurda elektirik bulunmasaydı ve teknoloji buharla gelişseydi nasıl olurdu buna yakıtta dahil mi bilmiyorum ama :ha: Diğer bi mantık hatasıda jet motoru havayla çalışır :/

LySoon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
steampunk temasının amacı olurda elektirik bulunmasaydı ve teknoloji buharla gelişseydi nasıl olurdu buna yakıtta dahil mi bilmiyorum ama :ha: Diğer bi mantık hatasıda jet motoru havayla çalışır :/
adsadfa ilk kez denedim dövme ;(
hiç steam punk yapmadım baktım hoşuma gitti öyle dendim
ayriyetten ilk organiğim oldu bu :/
yaparken gelip yorumlayıp yardım etmek istersen beklerim ^^

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
adsadfa ilk kez denedim dövme ;(
hiç steam punk yapmadım baktım hoşuma gitti öyle dendim
ayriyetten ilk organiğim oldu bu :/
yaparken gelip yorumlayıp yardım etmek istersen beklerim ^^
Ben olumsuz yorum yapmayı seviyorum bakış açım kişinin seviyesini aldırmaksızın mükemmel bi iş beklemek ve bunun stemapunk ve mantık ile zerre alakası yok

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de build de ustalaşmak isterdim, ama bir block koyduktan sonra sabrım tükeniyor. Keşke bende böyle yapılar yapabilseydim. Devamını bekliyorum..

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Güzel olmuş bu tür yapıları seviyorum, eline sağlık. :)

LySoon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben de build de ustalaşmak isterdim, ama bir block koyduktan sonra sabrım tükeniyor. Keşke bende böyle yapılar yapabilseydim. Devamını bekliyorum..
Teşekkür ederim :) Ekibimiz mevcut belli bi seviyedeysen devamında gelişmene yardım edebiliriz.
ayrıca taze bi konu :)
https://forum.gamer.com.tr/konu/skyblock-spawn-by-lysoon.381904/
Güzel olmuş bu tür yapıları seviyorum, eline sağlık. :)
Teşekkür ederim :) ^^