Film Önerisi

EmreİsHere

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hepinize merhaba .

Bu sıkıcı yaz döneminde yapacak bir şey bulamıyom . Bende film izlemek istiyorum . Fakat böyle güzel film arıyorum . Önerilerinizi bekliyorum .

Film içinde kesinlikle olması gereken sahneler ;

1 - ) Silah olarak nükleer silah veya Yay/Ok Olmalıdır . ( Yay ve oku çok seviyorum )
2 - ) Büyü olabilir . Fakat karakterler çok fazla güçlü olmasın .
3 - ) Dövüş sahneleri olmalıdır . ( Örnek ; Kung Fu / Karate ) ( Boks gibi şeyler olmasın )

Bu 3 sahnelerden biri varsa mümkünse forum altına yazınız . Şimdiden teşekkürler . :)

KingDragon0001

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Mervelın filimlerine veya DC fillimlerine baka billirsin okçu olmıya billir ama her filiminde ama dövüş sahnellerini ben seviyorum nükleer sillahlarda olmuyo genelde ama öneri tek yani

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Aksiyon istiyorsun hep ama asıl güzelliği kaçırıyosun neyse ben genede bı sahnelerin bulunmadığı birkaç film atayım.
Yeşil Yol (Green Mile)
Walter Mitty'nin gizili yaşamı (Walter Mitty's secret life)
Forrest Gump
Kazanma Sanatı (Moneyball)
WhoAmI

EmreİsHere

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mervelın filimlerine veya DC fillimlerine baka billirsin okçu olmıya billir ama her filiminde ama dövüş sahnellerini ben seviyorum nükleer sillahlarda olmuyo genelde ama öneri tek yani
Teşekkürler .

Fury

2. dünya savaşı filmidir.

Kesin nükleer bomba vardır.
Sağol . İzleyeceğim .

Aksiyon istiyorsun hep ama asıl güzelliği kaçırıyosun neyse ben genede bı sahnelerin bulunmadığı birkaç film atayım.
Yeşil Yol (Green Mile)
Walter Mitty'nin gizili yaşamı (Walter Mitty's secret life)
Forrest Gump
Kazanma Sanatı (Moneyball)
WhoAmI
Sağol bunları kesinlikle izliyeceğim .

Yüzüklerin Efendisi.
Teşekkür ederim ^.^

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Ucuz Roman'ı izlersen holywood'un başyapıtlarından birini izlemiş olacaksın ve bakış açın komple değişecek.
Uçuk, kaçık atomlu filmler yerine izleyebilirsin.Tanıdığınız çoğu yıldız bu filmin içinde...

Ve onun ardına Rezervuar Köpekleri'ni öneririm...

hikaye konusunda çizgi roman uyarlaması filmlere bin basar bu Quentin Tarantino filmleri.

Marvel ve Dc filmlerinde kahramanın birazdan ne yapacağını yada arkasından önünden ışık çıkaracağını bilirsin.
Bende severim bu tür filmleri ama.En azından bir kez bu efsane sağlam filmleri izlemelisin.

iyi seyirler dostum.

EmreİsHere

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ucuz Roman'ı izlersen holywood'un başyapıtlarından birini izlemiş olacaksın ve bakış açın komple değişecek.
Uçuk, kaçık atomlu filmler yerine izleyebilirsin.Tanıdığınız çoğu yıldız bu filmin içinde...

Ve onun ardına Rezervuar Köpekleri'ni öneririm...

hikaye konusunda çizgi roman uyarlaması filmlere bin basar bu Quentin Tarantino filmleri.

Marvel ve Dc filmlerinde kahramanın birazdan ne yapacağını yada arkasından önünden ışık çıkaracağını bilirsin.
Bende severim bu tür filmleri ama.En azından bir kez bu efsane sağlam filmleri izlemelisin.

iyi seyirler dostum.
İzleyeceğim . Sağol .

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Edge Of Tomorrow
Yarının dünyası
Esaretin bedeli (Eski ama İmdb sırasında muthiş bir yerde .d)
yeşil yol
transformers
marslı
yıldızlar arasında
Dizi olarak
Supernatural .d
TeenWolf
Arrow
MrRobot
100.Gün falan .d