Nothingkat42
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yarısını izlemiş olsamda sağol![]()
Yarısını izlemiş olsamda sağol![]()
Ne olacağını bildiğim için fazla heycanlı/zevkli olmuyorBidaha izle .d
Boşuna uzun yazdınFlash
Bir Patlama Sonucu Dünyadaki Tüm Dengeler Bozulur Ve O Gün Belirli Kişiler Ölür Bu Ölen Kişiler Kayıtta Öldü Gözüksede Aslında Özel Güçler Kazanıp Canlanırlar Örnek Olarak Flash O Gece Ona Yıldırım Çarpar Ve Ölür Hastanede Kalbi Atmaz Fakat Bilim Adamı Olan Harrison Wells Durumun Birazda Olsa Farkındadır Ve Onu Kendi Laboratuvarına Alır Laboratuvarda Kalbi Atıyor Gözükür Hastanede Öldü Gözükmesinin Sebebi Kalbi O Kadar Hızlı Atıyordurki Makineler Onu Algılayamıyordur Uyandıgında İse Hızlı Koşma Hızlı İyileşme Gibi Güçlere Sahip Olur Ve O Geçe Etkilenen Herkesi Bulmaya Çalışır Bazıları İyi Bazıları Kötü Olarak Hikayeye Devam Ederler O Gece Etkilenmeyip Olarak Filmin İçerisinde Yer Alan Arrow V.b Karakterlerde Mevcuttur Herkes Güç Olarak Etkilenmez Bazıları *********************************************************************************************************** Gerisini Sen İzle YeterGüzel Film İşte
Gitti 10 dkBoşuna uzun yazdınİzledim
![]()
Yazık olduGitti 10 dkneyse diger konulara geçelim
Olsun Sanki Yapıcak İşim Var Sabaha Kadar Forumda Gezerim Şarkı Dinlerim Skript YaparımYazık oldu![]()
Daredevil sıkıcıArrow
Daredevil
Gotham
Smallville
Constantine
Bunlarda Arkadaşın Önerileri Skypede Konuşuyordukda Detay Veremicem İzlemedim Bakarsın Beğenirsen İzlersin
Olsun Sanki Yapıcak İşim Var Sabaha Kadar Forumda Gezerim Şarkı Dinlerim Skript Yaparım
Ek Olarak Manyak Şeyler Geldi Tavsiye Ederim Bak Başlıyım Anlatmaya
PeeKay:
Uzaydan Gelen İnsan Dünyayı Araştırmak İçin Kısa Bir Süreligine Dünyaya İner İnsanların Dilini Bilmez Ve Gezmeye Başlar Hırsız Birisi Boynundaki Uzay Mekigi Kumandasını Görür Değerli bir şey Sanıp Çalar Peekay Geri Dönüş Yolunu Bulmak İçin Önce Onların Dilini Ögrenmesi Gerekir Bunun İçinde Onların Elini Tutup Dili Aktarması Gerekir Bu Sırada Başına Baya Olay Gelir Daha Detay Vermiyim Yeter
Bu On Numara Film Bak *** Yıldız Veririm Buna
Ghajini:
15 Dakikada Bir Hafızasını Unutur Amacı Birini Öldürmektir Her 15 Dk Da Bir Hafızasını Unuttugu İçin Resimler Çeker Ve Cebine Koyar 15 Dk Da Bir Bunlara Bakarak Yoluna Devam Eder Eski Hayatında Zengin Bir İş Adamıdır Daha Detay Vermiyim Yeter
Bu On Numara Film Bak ***Buçuk Yıldız Veririm Buna
Dhoom 3:
Sihirbazların Hayatı Sihirbazların Bi Yeri Vardır Ve Banka Borçunu Ödeyemedikleri İçin Çocukların Babaları Kendini Vurur 2 Adet İkiz Kardeşi Vardır Ve Amaçları O Bankayı Çökeltmektir Çok Degişik Numaralar Yaparak Bankadaki Paranın Çogunu Çalarlar V.b Şeyler Daha Detay Vermiyim Yeter
Bu On Numara Film Bak **** Yıldız Veririm Buna
3 Aptal [3 İdiot]:
3 Arkadaşın Üniversite Yıllarındaki Anıları Hikayeleri Anlatıcak Gücüm Kalmadı İzleBunada ***Buçuk Yıldız Veririm
Piyasada başka film kalmadı otur bekleDaredevil sıkıcı
Gotham sevmiyorum .
Smallville izledim .
Constantine o izlenebilir
PK İzledim .
Ghajini izlerim .
3 İdiot İzledim .
Hmm bakarımPiyasada başka film kalmadı otur bekle
Dhoom 3 ? onu yazmamışsın oda manyak![]()