K
Klood07
Ziyaretçi
Evet beyler filozof oldum^^ Birşeye karşı görüşümü ve benzeri şeyleri sorabilirsiniz. Konu cıvıtılırsa anında yetkililererden konunun kapatılmasını isteyeceğim.
Android en iyi işletim sistemidir. Şimdi adam akıllı sorular sor .sNeden avatarın Anne-Droid ?
Olmak ya da olmamak ?Android en iyi işletim sistemidir. Şimdi adam akıllı sorular sor .s
beni o klasik filozoflardan sandın galiba. Ben olmak yada olmamak felsefesini savunmam. Benim felsefem karşı olmak yada olmamaktır.Olmak ya da olmamak ?
Felsefeyle uğraşan kişi :/Filozof ne demek :/
Filozof basitçe düşünen kişi anlamına gelir fakat herkes düşünür. Herkes düşünüyorsa filozof mudur ? Eğer herkes filozofsa bunun ne yararı vardır ? Yok düşünen herkes filozof değilse bunun nedeni nedir ?Filozof ne demek :/
Mandıra filozofu: Herşeye karşı olmak lazım AASFilozof basitçe düşünen kişi anlamına gelir fakat herkes düşünür. Herkes düşünüyorsa filozof mudur ? Eğer herkes filozofsa bunun ne yararı vardır ? Yok düşünen herkes filozof değilse bunun nedeni nedir ?
ERROR NOT FOUND 404Beynim cevaplamayı reddetti.
Bu sözü söylerken bile beynin bir cevap vermiş oluyor. Ama düşünce olarak beynin cevap vermediğini düşünüyorsun. Eğer cevap verdiyse nasıl cevap vermemiş oluyorsun ?Beynim cevaplamayı reddetti.
Koskoca evrendeyiz. Birşeyin basit olması mümkün mü? tabii ki zor olacak yoksa anlamı kalmaz.Basit dediğimiz şeyler neden bu kadar karışık ?
Sen bu evrendeki bir nokta bile değilsin. Bir nokta kağıttan nasıl siliniyorsa sen de evrenden silineceksin. İşte bu kadar basit.Ölüm neden bu kadar kolay xD
Çünkü canım ingilizceyi katletmek istiyor.neden fire değil de Fayır?
Felsefe bilmek filozofluğa yetiyor .sÜniversiteyi bitirdin mi ? Filozof ? Whattt ? CFTRfayır filozof olmuş ASD
Ben filozofum ya önemli olan bu gerisini boşver B)Filozof basitçe düşünen kişi anlamına gelir fakat herkes düşünür. Herkes düşünüyorsa filozof mudur ? Eğer herkes filozofsa bunun ne yararı vardır ? Yok düşünen herkes filozof değilse bunun nedeni nedir ?