FireFall Oynamaya Hazırmısınız ?

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1 Use Alırsan 1 Kere Kullanabiliyorsun Ama 2 Tane Aldıysan 2.si İçin 120 Saniye Cooldown Oluyor
Marketplace'ten Unlock Edersen Bir Cooldown Süresi Oluyor 120 saniye Gene ... Onun Dışında Lifetime (Sınırsız) Senin
Adam biliyor yaa :D Çok teşekkür ederim, artık uçabileceğim ^_^

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
=D Tabi Oynamanıza Yardım Edicem Hatta Altta Not Diyede Yazdım Sorunuz Varsa Oyundan Ekleyin Diye ...
Notlar önemli ^^ Ancak garip bir şekilde bilgisayarım kasıyor ? Özellikle AVG 'yi kullandığımdan beri Nasıl kurtulacağım *-*
Not: Cidden yardım istiyorum AVG'yi silmeden bilgisayar korumasını kapatmanın yolu var mı ?

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Notlar önemli ^^ Ancak garip bir şekilde bilgisayarım kasıyor ? Özellikle AVG 'yi kullandığımdan beri Nasıl kurtulacağım *-*
Not: Cidden yardım istiyorum AVG'yi silmeden bilgisayar korumasını kapatmanın yolu var mı ?
Tabi ... Önce AVG Virüs Programını Aç Üste Seçenekler Menüsüne Gel Oradan Gelişmiş Ayarlara Tıkla Sonra Orada AVG'yi Geçici Olarak Devre Dışı Bırak Var Ona Basman Yeter

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tabi ... Önce AVG Virüs Programını Aç Üste Seçenekler Menüsüne Gel Oradan Gelişmiş Ayarlara Tıkla Sonra Orada AVG'yi Geçici Olarak Devre Dışı Bırak Var Ona Basman Yeter
Her şeyi biliyorsun *-*[DOUBLEPOST=1412097767,1412097415][/DOUBLEPOST]Gliderpadler ile ilgili video koymuş, cansın can ! :D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 gb ya :/
1 hafta bilgisayarsız otururum ama bu 5 gb nin yüklenmesini bekleyemem .-.
#DirenKemal
Oyun ''sugoii' ama tabi 5 gb biraz vurdu bana açıkçası

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aksam acik birak 100kb/s olsa bile bi kismi kalir buyuk kismida iner yarin devam edersin ...

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bi dkka bidkka
mesela diğelimki %60 a geldi ve kapatmam gerekiyor. Kapattım.
Tekrar açtığımda kaldığı yerden mi devam ediyor ?