FlameNW > Fekşın Sunucu Yetkili Alımları

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Merhaba millet , öncelikle hepinize iyi akşamlar/geceler.Bu konuda başlıkta belirtildiği üzere Fekşın sunucusu açacağız.Ancak yetkililere ihtiyacımız var.Yaş sınırlaması YOKTUR.İsteyen katılabilir aramıza.Şunu unutmamak gerek akıl yaşta değil baştadır.10 yaşında olup 20 yaşında gibi davranan da var 20 yaşında olup 10 yaşında gibi davranan da var...Neyse konuyu dağıtmadan Hangi bölümlere kaç kişilik alım yapacağımızı açıklayalım...Ve başvurulara geçelim.

Admin -> (0/2)
Mimar -> (0/2)
Rehber -> (0/2)
Reklamcı -> (0/1)

Admin Alımı Başvurusu:
İsim/Soy İsim :
Günlük Online :
Hangi sunucularda çalıştınız/görev aldınız ? :
Neden sizi almalıyız ? :
Birisini hack gördüğünüzde ne yaparsınız ?

Mimar Alım Başvurusu :
İsim/Soy İsim :
Günlük Online :
Yapılarınızdan birer kare :

Rehber Alım Başvurusu :
İsim / Soy İsim :
Günlük Online :
Birisi Sizin Ailenize Küfrederse Ne yaparsınız ?
Birisi Reklam Yaptığında Ne yaparsınız ?

Reklamci Alım Başvurusu :
İsim/Soy İsim :
Günlük Online :
Arkadaş Kitleniz (Yaklaşık Çağırabileceğiniz Kişi Sayısı) :

< İletişim >

E-Mail : [email protected]

Not:En kısa zamanda resim eklenecektir...

Syfer57

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim/Soy İsim : Eren Yıldız
Günlük Online : Ortalama 5 saat
Hangi sunucularda çalıştınız/görev aldınız ? : İsimlerini söylesemde tanımıcağınız için bence geçelim bu soruyu..
Neden sizi almalıyız ? : Sunucunuza hackle girip artislik yapan oyunculara kötü davrananları uyarıp-cezalandırıp eğlenceli bi faction keyfi sunmak ve size her konuda yardımcı olmak için almalısınız :)
Birisini hack gördüğünüzde ne yaparsınız ? Önce emin olurum sonra size rapor eder sizin dilediğiniz şekilde cezalandırırım (jail/ban/banip/ddos) gibi

mayyak5432

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim / Soy İsim :Mustafa Avluk
Günlük Online :5 veya 6 saat
Birisi Sizin Ailenize Küfrederse Ne yaparsınız ?:mutelerim
Birisi Reklam Yaptığında Ne yaparsınız ?:bir daha reklam yaparsa onu muteliceğimi söylerim

beren003

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rehber Alım Başvurusu :
İsim / Soy İsim :Beren Bahçeli
Günlük Online :15 saat
Birisi Sizin Ailenize Küfrederse Ne yaparsınız ? Küfür etmemesi hakkında uyarırım eğer devam ederse mutelerim.
Birisi Reklam Yaptığında Ne yaparsınız ?Mutelerim sınırsız

Mimar Alım Başvurusu :
İsim/Soy İsim :Beren Bahçeli
Günlük Online :15
Yapılarınızdan birer kare :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

AhmetReyiz_TR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İsim/Soy İsim :Ahmet Baş
Günlük Online :saat 9 da açarım gece 12 : 1 kadar açığım
Hangi sunucularda çalıştınız/görev aldınız ? :kendi sunucumda ve haclerle uğraşdım
Neden sizi almalıyız ? : çünkü proyum
Birisini hack gördüğünüzde ne yaparsınız ? uyarırım ilkde hack i kapamısını söylerim bidaha açarsa sonrada bannedd

Wittchen

Can verdiğin bayrağın tabutuna sarılmış...
En iyi cevaplar
0
Adminlik Alım Başvurusu
Ad / Soyad : Tolga Ercan
Günlük Online : İşim Olmasına Bağlı Normalde 5-6 Saat
Hangi sunucularda çalıştınız/görev aldınız ? : Ustacraft = Admin MimarCraft = Builder
Neden sizi almalıyız ? : Saygılıyım ve görevimi düzgün yaparım
Birisini hack gördüğünüzde ne yaparsınız ? İlk uyarırım 2.de açarsa BAN!

Son düzenleme:

Ka0s_

Marangoz
En iyi cevaplar
0

İsim / Soy İsim : Halil Yıldırım
Günlük Online : Minimum 4 veya 5 Saat Onlineyim.
Birisi Sizin Ailenize Küfrederse Ne yaparsınız ?: Öncelikle chat huzurunun bozulmaması için /mute komutuyla küfür eden oyuncuya mute atar,/clearchat komutuyla chati temizlerim ve en son olarak bunun bir ailevi küfür olduğunu düşünürsek temiz bir kaç ekran görüntüsü alıp herhangi bir yetkiliye bildiririm.
Birisi Reklam Yaptığında Ne yaparsınız ?: Bu tür durumlardada tabii ki ban yetkim olmadığı için yine /mute komutuyla uzun bir süre mute atar ve yine chat huzurunun bozulmaması için atılan reklamları /clearchat komutuyla temizler gerekli ekran görüntülerini alarak reklamı yapan kişinin cezasını çekmesi için yetkililere bildiririm.

:kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık::cam::kitaplık:

DoganTRGG38

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim/Soy İsim :Doğan
Günlük Online : 8-10 saat
Hangi sunucularda çalıştınız/görev aldınız ? : 6 yıldır minecraft oynuyorum ama rehber oldugum en yakın var suan o da CorsairCraft dı
Neden sizi almalıyız ? : Alım olduğu için -_-
Birisini hack gördüğünüzde ne yaparsınız ? ilk kesinlikle hack olduğunu anlarım. Ondan sonra eğer hack ise uyarırım Hala kapatmassa jaile atarım eğer hala kapatmıyorsa Yetkililerle konuşup ban atarım

İnşallah alırsınız :D

P4prika

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim/Soy İsim : Serkan
Günlük Online : 5-6 saat
Hangi sunucularda çalıştınız/görev aldınız ? : tabii ki Evet DepresyonCraft KeroCraft vb.
Neden sizi almalıyız ? : Güzel Bir Yola Başlıyabiliriz...
Birisini hack gördüğünüzde ne yaparsınız ? iLK BAŞTA DİKKATLİ BAKARIM HACKMİ DİĞİLMİ DİYE HACKSE KAPATMASINA SÖYLERİM DEVAM EDİYOSA BAN!

proberkers

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim/Soy İsim : Berke Halavurt
Günlük Online : 8-10 Saat Online Olurum Bir Yere Gitmezsem Veya Müsait Olursam
Hangi sunucularda çalıştınız/görev aldınız ? : Baya Bi Çalıştım Arkadaşlarn Sunucuların Da Hepsini Hatırlayamıyorum Kusura Bakmayın
Neden sizi almalıyız ? : Genelde yetili oldugum sunucular benden memnun kaldı plugin konusunda çok iyiyim buildim pek iyi değil ama idare eder
Birisini hack gördüğünüzde ne yaparsınız ? : Öncelikle hack mı degilmi iyice emin olurum boşu boşuna birine ceza vermemek için hack değil ise özür dilerim oyunuma dönerim hack ise uyarırım kullanmaması için tekrar kullanırsa sunucu kurallarına göre ya jail ya da ban atarım.

BU ADMİN BAŞVURUSUDUR IYI OYUNLAR DİLERİM BANA SKYPEDEN ULAŞABİLİRSİNİZ

BatuBaBaAaAAaaAA

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim/Soy İsim : Batuhan Ayyıldız
Günlük Online : Minimum 5 Maximum 7
Hangi sunucularda çalıştınız/görev aldınız ? : Yer Altı Craft -- (Hobbit Craft) Binlerce Var Aklımda Olmayan
Neden sizi almalıyız ? : Yetkili Oldugum Sunucular Genelde İyidir Zaten Sunucu Kötü Bile Olsa İyileştirebilirim .
Birisini hack gördüğünüzde ne yaparsınız ? İlk Öncelikle O Şahısı Daha Çok İncelerim Ve Emin Olduğumda Jail - Veya Ban Atarım .

LahmacunAbi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Admin Alımı Başvurusu:
İsim/Soy İsim :ahmet
Günlük Online :4
Hangi sunucularda çalıştınız/görev aldınız ? :çalışmaadım ama mod oldum
Neden sizi almalıyız ? :çok saygılyım
Birisini hack gördüğünüzde ne yaparsınız ? kick lerim devam ederse banlarım

Feariles

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Amin Alımı Başvurusu:
İsim/Soy İsim : Mert Yıldız
Günlük Online :sürekli açıgım denebilir
Hangi sunucularda çalıştınız/görev aldınız ? :Kariyerimde Sürekli Mod Admin Kurucu Oldum Azda Olsa Rehperlik Yaptım
Neden sizi almalıyız ? :Neden Beni Almalısınız Çünkü Servere 24 saat Açıgım gerekli Soruları Cevaplarım Hile Olursa Gerekeni Yaparım
Birisini hack gördüğünüzde ne yaparsınız ? Test Yaparım Biyire Işınlayıp Ve Tesste Hile Değilse Zaten Anlaışlior Çok İyi Bir Takiğim Var :)

DogukanKalsin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Admin Alımı Başvurusu:
İsim/Soy İsim : Doğukan Kalsın
Günlük Online : Saat 11 ile 22 yani akşam 10 arası
Hangi sunucularda çalıştınız/görev aldınız ? : 5-6 serverde yetkili oldum hatırladığım server çok yok 1 tane var Media-Craft burdada admin olmuştum başka serverlde moderator builder falan oldum
Neden sizi almalıyız ? : Komutlardan iyi anlarım buildim iyidir hoşgörülü bir insanım güvenilirim.
Birisini hack gördüğünüzde ne yaparsınız ? : İlk olarak hapis varsa hapse atarım ve hackını kapatıp gelmesini isterim hack açıp gelmeye devam ettiğinde banlarım ne kadar süre banlayacağımı bilmiyorum size sorarım hacklara ne kadar ban atmam gerektiğini. :)

LahmacunAbi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Admin Alımı Başvurusu:
İsim/Soy İsim :ahmet
Günlük Online :4
Hangi sunucularda çalıştınız/görev aldınız ? :çalışmaadım ama mod oldum
Neden sizi almalıyız ? :çok saygılyım
Birisini hack gördüğünüzde ne yaparsınız ? kick lerim devam ederse banlarım