FlameNW > Fekşın Sunucu Yetkili Alımları

FurkanEroqLu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Mimar Alım Başvurusu :
İsim/Soy İsim : Furkan EroğLu
Günlük Online :Hafta içi 3-4 saat hafta sonu 5-6 saat
Yapılarınızdan birer kare : Her iki resimde has ve has kendime aittir. hiçbir yerden alıntı değildir. 2. resimdeki buildi bir arkadaşımın serverinde yapmıştım. Faction spawnı. Fakat yaptıktran sonra Beni banladı. Ve benim spawnımı kullanıyor. Anlıycaqınız kazık yedim :/

Hassssan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Admin Alımı Başvurusu:
İsim/Soy İsim : Rasim Tütüncü
Günlük Online : 9-10 saat
Hangi sunucularda çalıştınız/görev aldınız ? : OlymposBT - SonOyuncu - ParlayanKarpuz - Vb...
Neden sizi almalıyız ? : Kendime güveniyorum ve aile olarak çalışıcağım için sizle mutlu olacağımı düşünüyorum.
Birisini hack gördüğünüzde ne yaparsınız ? ilk uyarı kicklerim sonra devam etti 2. kick 3. Banned From this Server :)

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Gençler sizi reddediyorsak veyahut sizi bekletiyorsak böyle internetten alıp laf sokmanıza gerek yok.

Sonra da gelip bilgisayarımı hackleyecekmiş gibi yok bilgisayarın gözüküyor falan da demeyin benden size tavsiye.

Attığı foto :D

BerkeReyiz45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sim/Soy İsim :berkehatırla
Günlük Online :en az 12 saat
Yapılarınızdan birer kare : skpe gel

adımefe

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Admin Alımı Başvurusu:
İsim/Soy İsim : Efe Eren Gezer
Günlük Online : 14-16
Hangi sunucularda çalıştınız/görev aldınız ? : CrminalPVP
Neden sizi almalıyız ? : Çünkü İstiyom Lo
Birisini hack gördüğünüzde ne yaparsınız ? : Azına Sıçarım

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz normalde bugün saat 20.00 'da açılıp alım yapılacaktı fakat teknik bir sorundan kaynaklı hata nedeni ile sunucumuz yarın 12.00 'da online olup Admin Alımına kadar bütün alımlar yapılacaktır.Ardından event olacaktır.Sonrasında ise 25 TL lik steam cüzdan kodu çekilişi ile sizlerle olacağız

----FlameNW---

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
İsim/Soy İsim : Serkan
Günlük Online : 5-6 saat
Hangi sunucularda çalıştınız/görev aldınız ? : tabii ki Evet DepresyonCraft KeroCraft vb.
Neden sizi almalıyız ? : Güzel Bir Yola Başlıyabiliriz...
Birisini hack gördüğünüzde ne yaparsınız ? iLK BAŞTA DİKKATLİ BAKARIM HACKMİ DİĞİLMİ DİYE HACKSE KAPATMASINA SÖYLERİM DEVAM EDİYOSA BAN!

İsim/Soy İsim : Serkan
Günlük Online : 5-6 saat
Hangi sunucularda çalıştınız/görev aldınız ? : tabii ki Evet DepresyonCraft KeroCraft vb.
Neden sizi almalıyız ? : Güzel Bir Yola Başlıyabiliriz...
Birisini hack gördüğünüzde ne yaparsınız ? iLK BAŞTA DİKKATLİ BAKARIM HACKMİ DİĞİLMİ DİYE HACKSE KAPATMASINA SÖYLERİM DEVAM EDİYOSA BAN!
Düzenlendi.

Son düzenleme:

HakanKaya1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Admin Alımı Başvurusu:
İsim/Soy İsim : Hakan KAYA
Günlük Online : 5 İla 7 Saat Arası
Hangi sunucularda çalıştınız/görev aldınız ? : TürkiyeMC DieCaft UltiMC Ve birsürü...
Neden sizi almalıyız ? : Çünkü Sizinle Birlikte İyi Bir İş Yapabilecegimi Umuyorum.İşinde Saygılı Yetenekli Ve Küfür Etmeyen Birisiyim.
Birisini hack gördüğünüzde ne yaparsınız ? : İlk öncelikle Görünmezlik ile Onu izler. Devam ediyorsa ilk Olarak Hile Türüne Göre Hapishane ye [ Jail ] Gönderirim.Devam ederse Ban atarım.

Saygılarımla Hakan KAYA...

Hadi Bakalım İnşallah...

Admin Olmaz ise Pluginer De Olabilirim.

gsks71

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mimar Alım Başvurusu :
İsim/Soy İsim :Muzaffer varlıoğlu
Günlük Online :10-12+
Yapılarınızdan birer kare :skypeden atabilirim.

Niyazi6446

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Admin Alımı Başvurusu:
İsim/Soy İsim :Niyazi Özdemir
Günlük Online :12-14Saat
Hangi sunucularda çalıştınız/görev aldınız ? :Birçok Sunucuda yaptım bazıları kapandı
Neden sizi almalıyız ? :Tecrubeliyim Komutları Biliyorum
Birisini hack gördüğünüzde ne yaparsınız ?İlk Uyarı Hala Deam Ederse Ban Atarım

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
+Adminlik için İsim/Soy İsim :Erdem (skypeden atıcam)
Günlük Online :8 saat fazla
Hangi sunucularda çalıştınız/görev aldınız ? :bütün yetkileri almışımdır :DD(plugineer harici) Ve ben çook fazla sunucuda çalıştım. Ve hepsinde başarılıydım ama hepsi kapandı :((
Neden sizi almalıyız ? :Göreceniz en iyi insanlardan biriyim çok nazik ve iyimser birisiyimdir oyuncuları üzmeden doru dürüst oynarım :)
Birisini hack gördüğünüzde ne yaparsınız ?1.Speedmine kullanıcılarına : İlk ona yazacağım şey " Kardeşim lütfen hackini kapatırmısın. Hackla kendini kandırıyorsun" derim.
2. Ye "Son uyarım artık kapatırmısın" derim 3. Son uyarımdı diyip ban atarım. Kill aura ve büyük hilelerde : İlk tabikide uyarımı yaparım. Sonra jail atarım. Eğer hala yapıyorsa ban atarım .

Son düzenleme:

Matsuri1230

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İsim/Soy İsim :Mert Kara
Günlük Online :4+
Yapılarınızdan birer kare :

BayKalpsiz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim/Soy İsim :Emre O****
Günlük Online : 3-4 5-6
Hangi sunucularda çalıştınız/görev aldınız ? :royal sunucuda rehberlik ve birçok sw lerde mod luk adminlik builderlik
Neden sizi almalıyız ? : adminlikte iyi oldugumu dusunuoyorum bu yuzden
Birisini hack gördüğünüzde ne yaparsınız ? hack mı deilmi kontorol ederim hacki ise size sylerim siz ne yapmamı isterseniz onu yaparaım ornegin ban