[FlexTurk] -> 100 SLOT %100 Survival <->[VIPSIZ!]<->[Sanal Market]<->[Ipeksi Spawner]<->[PAIDRANKS]

SUNUCUYU BEĞENDİĞİNİZ?

• Evet

• Hayır

• Geliştirilmeli!

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu 2 günde açılmadı, @Persoft 'un açtığı eski konuda tanıştım 2 gün oldu, localhosttaki çalışmamı taşıdım. Online sunucuda 48 saat aralıksız hiç uyumadan çalıştım çoğu plugin, skript eski sunucum SonTürkden kalma. Yaklaşık 2 yıllık emeğim var 2 günde açmamın sebebi ise Persoftun eski konuda kesin açılış tarihi vermesiydi. Bu yüzden açıkları (bugları) test etmeye vaktim olmadı tam 2 gün aralıksız çalışıp konuyu açtıkdan sonra uyudum. %100 survival sunucudan kastınız nedir? Vanilla sununucu açmakmı? Sunucumuz yeterince sade singleplayer'dan tek farkı ipeksi kazma ile spawner kırılabilmesi. Oyuncuların ısrarı üzerine oyunun akışını bozmayacak bir kaç eklenti ekledim. Sunucuda en büyük avantajımız hiçbir gelir elde etmeden sade survival sunucu sunmamız, sunucudaki tüm oyuncular EŞİT! kimseye yardım etmek yok parayı basıp diğer oyuncuların önüne geçmek yok sadece emek vererek kasılabilir. Market, Meslek, Yemek kiti yok sizce yeterince zorlayıcı survival değilmi? Tepkileriniz vanilla server açıp operator olarak yönetmeye teşvik ediyor. Yorumunuz için teşekkürler.
Merhaba sunucunuzu beğendim güzel bir ortam oluşturup hile ve küfür vb. oyunun havasını bozan şeyleri engellerim sunucunuzda mod olmak istiyorum eğer ilgilenirseniz skype ya da Discord özelden veririm.

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucu 2 günde açılmadı, @Persoft 'un açtığı eski konuda tanıştım 2 gün oldu, localhosttaki çalışmamı taşıdım. Online sunucuda 48 saat aralıksız hiç uyumadan çalıştım çoğu plugin, skript eski sunucum SonTürkden kalma. Yaklaşık 2 yıllık emeğim var 2 günde açmamın sebebi ise Persoftun eski konuda kesin açılış tarihi vermesiydi. Bu yüzden açıkları (bugları) test etmeye vaktim olmadı tam 2 gün aralıksız çalışıp konuyu açtıkdan sonra uyudum. %100 survival sunucudan kastınız nedir? Vanilla sununucu açmakmı? Sunucumuz yeterince sade singleplayer'dan tek farkı ipeksi kazma ile spawner kırılabilmesi. Oyuncuların ısrarı üzerine oyunun akışını bozmayacak bir kaç eklenti ekledim. Sunucuda en büyük avantajımız hiçbir gelir elde etmeden sade survival sunucu sunmamız, sunucudaki tüm oyuncular EŞİT! kimseye yardım etmek yok parayı basıp diğer oyuncuların önüne geçmek yok sadece emek vererek kasılabilir. Market, Meslek, Yemek kiti yok sizce yeterince zorlayıcı survival değilmi? Tepkileriniz vanilla server açıp operator olarak yönetmeye teşvik ediyor. Yorumunuz için teşekkürler.
Maalesef ki, ne kadar da VIP üye satmasanız da ve sadece bir iki tane farklı sistem eklentisi olsada "%100 survival" olmuyorsunuz.
"%100 survival" için tek eklentinin kayıt ve bot koruması vs. gibi eklentiler olmalı, singleplayer'da ki "survival" ının aynısının "çoklu oyuncu" olması gerekir ki "%100 survival" denilebilsin... Yanlış mıyım?

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survival ve economy karışımı gibi bir şey olmuş galiba ama birde şu açıdan bakın adamlar o kadar uğraşmış ve hiçbir kazançları yok veya çok az.

uogrc12

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Anlamak istemiyorsunuz, onu hiç bilgisi olmayan biride yapabilir amacım %100 survival sunucu sağlamakda değil! Şuanki durumuyla yeterince eğlenceli gereksiz eklenti yok, daha fazla konumu kirletmeyin.

Alımlar başladı Skype : AlfoMedya!

Itzjefta_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bakım Kaç Dk sürer acaba Bu arada server muhteşem kurcuular yardımcılar çok samimi ve hiçbir yardım yok elinize sağlık %100 survival olsaydı hamachiylede olurdu bi farkı olmalı yani %100 survival sadece loby falan vb pl lerle olmaz sadece login olur okadar tabikide böyle büyük bi forumda bide türkiye oyuncularıyla claimsiz falan bi Sw açdığını düşünürsek çok zor
AMA SERVER FEVKALEDE ELİNİZE SAĞLIK BAKIM KAÇ DK SÜRER ACABA
NİCK:ItzMythicYT

uogrc12

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bakım Kaç Dk sürer acaba Bu arada server muhteşem kurcuular yardımcılar çok samimi ve hiçbir yardım yok elinize sağlık %100 survival olsaydı hamachiylede olurdu bi farkı olmalı yani %100 survival sadece loby falan vb pl lerle olmaz sadece login olur okadar tabikide böyle büyük bi forumda bide türkiye oyuncularıyla claimsiz falan bi Sw açdığını düşünürsek çok zor
AMA SERVER FEVKALEDE ELİNİZE SAĞLIK BAKIM KAÇ DK SÜRER ACABA
NİCK:ItzMythicYT
Ufak bir saldırı oldu hallettim bir kaç plugin hasar gördü sunucu açık kaldığın yerden devam edebilirsin savaşçı!

Rookies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Taş Kazarak %50 İhtimallerle Elmas Demir Altın Kömür Gibi Madenler Bulabilme.
Bu özellik %100 Survival sunucu tabirine uymadı gibi :(

Persoft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucuya kesinlikle girmeyiniz ortak dediğim adam serverimi çaldı. Hakkımıda helal etmiyorum. Sunucuya girmeyin şu adama destek olmayın lütfen.

Arkadaşlar ortak dediğim adam sunucuyu göz göre göre çaldı.Hakkımı helal etmiyorum.Bu sunucuya girip destek olmayın.Konuyuda kapattıracağım.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
./ts komudunu getirene kadar F3+S kombinasyonunu broadcast olarak ayarlayıp sistem fazlalığından kurtulabilirdiniz. İsim biraz garip kaçıyor ama son çare olarak bu bulundu sanırım. Survival sunuculardan anlamadığım için fotoğraflardan anladığım kadarıyla oynanabilir bir sunucu gibi görünüyor. VIP satmıyorsunuz, sunucu parası nasıl çıkıyor?

uogrc12

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
./ts komudunu getirene kadar F3+S kombinasyonunu broadcast olarak ayarlayıp sistem fazlalığından kurtulabilirdiniz. İsim biraz garip kaçıyor ama son çare olarak bu bulundu sanırım. Survival sunuculardan anlamadığım için fotoğraflardan anladığım kadarıyla oynanabilir bir sunucu gibi görünüyor. VIP satmıyorsunuz, sunucu parası nasıl çıkıyor?
Aslında fazla gerek yok amaç farklılık yaratmak ve bunu başarıyoruz, diğer sunuculara benzemiyoruz, dediğiniz gibi garip bir sunucu ismine sahibiz ve bunları zerre gelir elde etmeden yapıyoruz. Forumdaki tepkileriniz üzüyor, diğer sunucular para kazanmak için açılıyorken biz, oyunculara eşsiz, eşit survival oynarken eğlenmelerini sağlama çabasındayız.

Persoft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucuda maden skripti,para çeki skripti,market skriptinden tut diğer bütün skriptler bana aitti.Beni banlayıp sunucuyu çalmak istedi.. Panel şifresini değiştirdi.. Herkes hak ettiğini bulur,oda buldu.Sunucusu kapandı ki tekrar açılırsa,açılcağını zannetmiyorum,sunucusuna gidip bu adama destek olmayın.

Canayaz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu proje tarafımca kurulup ortaklıkdan attığım şahısın bana attığı iftira üzerine @uogrc12 kullanıcı adlı hesabım forumdan yasaklanmıştır. Emeklerimi helal etmiyorum sıfırdan başladım yıkılmak yok.!
UFAK BİR AÇIKLAMA YENİ KONUDA YER ALACAK!

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Para çekinin keskinlik 1000 olması kesinlikle bir bug bunu başka bir tür enchant a çevirmeliiniz yatı iseniz resmi değiştirin

Canayaz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Para çekinin keskinlik 1000 olması kesinlikle bir bug bunu başka bir tür enchant a çevirmeliiniz yatı iseniz resmi değiştirin
Hesabım kilitlendiği için konu kilit. Ayretten resimlerin temsili olduğunu vurguladım neden sürekli konu baltalama peşindesiniz.

UFAK BİR DUYURU! FLEXTURK PROJESİ ÇALINTIMI?
FlexTurk projesi 2017 senesinde tarafımca kurulup 2013 yılından itibaren gerek localhost gerekse büyük sunucularda emek vererek geliştirdiğim skript, plugin ufak tefek builderin birleşmiminden ortaya çıkmıştır. Eski proje ortağım Persoft kullanıcı adlı arkadaş ile kurdum fakat pek bir emeği olmadı, maden oranı skriptini eklemişti, çalışmadı. Bizzat kaldıracağım. Belliki bu arkadaş Minecraft ortamında bayağı bir düşman edinmiş isim vermek istemiyorum bir kaç şahıs sunucuya saldırılar düzenleyip Persoftu sunucudan banlamamı istedi. Sunucumun güvenliği için banladığımı söyleyip yönetim panellerinin şifrelerini değiştirdim. 50 saatlik aralıksız çalışmamın ardından uyumak için ayrıldım, döndüğümde ise tüm emeklerim lavlar altındaydı. Ayretten konumun altına serveri çaldığımı yazmış. Whatsappdan Sunucuyu kendi bozduğunu itiraf etmişti kendimi savunmak amaçlı bir ss attım fakat bana hiç numarasını söylemediğini öne sürdü bende bunun üzerine numarasını açık bir şekilde bir ss daha paylaştım. SONUÇ? @uogrc12 kullanıcı adlı 2015 hesabım "Kullanım Sözleşmesi İhlali: Üyeler Forumumuzun veya başka bir forum üyesinin özel bilgilerini alenen açıklayamaz.." gerekçesi ile forumdan yasaklandı inanın zerre umrumda değil emeklerim çöpe gitti, iftiralar atıldı fakat yeniden başladım. EMEK VERİLEN SUNUCU YIKILMAZ!
Not: Yeni konu açıp bu açıklamayı en üstte payşalıcaktım lakin konu onaylanmadı burdan devam ediyorum.
Not 2 : Websitemiz aktif hesabım yasaklandığı için konuda güncelleme yapamıyorum. Üye olmak için ziyaret edin;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.