MineKing07
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba sunucunuzu beğendim güzel bir ortam oluşturup hile ve küfür vb. oyunun havasını bozan şeyleri engellerim sunucunuzda mod olmak istiyorum eğer ilgilenirseniz skype ya da Discord özelden veririm.Sunucu 2 günde açılmadı, @Persoft 'un açtığı eski konuda tanıştım 2 gün oldu, localhosttaki çalışmamı taşıdım. Online sunucuda 48 saat aralıksız hiç uyumadan çalıştım çoğu plugin, skript eski sunucum SonTürkden kalma. Yaklaşık 2 yıllık emeğim var 2 günde açmamın sebebi ise Persoftun eski konuda kesin açılış tarihi vermesiydi. Bu yüzden açıkları (bugları) test etmeye vaktim olmadı tam 2 gün aralıksız çalışıp konuyu açtıkdan sonra uyudum. %100 survival sunucudan kastınız nedir? Vanilla sununucu açmakmı? Sunucumuz yeterince sade singleplayer'dan tek farkı ipeksi kazma ile spawner kırılabilmesi. Oyuncuların ısrarı üzerine oyunun akışını bozmayacak bir kaç eklenti ekledim. Sunucuda en büyük avantajımız hiçbir gelir elde etmeden sade survival sunucu sunmamız, sunucudaki tüm oyuncular EŞİT! kimseye yardım etmek yok parayı basıp diğer oyuncuların önüne geçmek yok sadece emek vererek kasılabilir. Market, Meslek, Yemek kiti yok sizce yeterince zorlayıcı survival değilmi? Tepkileriniz vanilla server açıp operator olarak yönetmeye teşvik ediyor. Yorumunuz için teşekkürler.