Bana o sunucuların ip'sini verebilirmisin.
benim sunucum dün kapandı (1.9a geçiş için ) . sunucu başlığımı içeriğini forum arama kısmına soruşturup kendin bulabilirsin. link paylaşamam burada.
Herneyse,banada sunucu sahiplerini suçlamak gülünç geliyor.
1.si yenilikçi sunucu varmı ? Var deneyenler, mesela aylarca uğraşıp tuhaf mmo servverları açanlar(benim gibi )
Prison sunucu deneyenler, ortaçağ rpg denemeleri , factionun üstüne birşeyler katmaya çalışanlar (enchant için özel taşlar , itemlere soketler falan)
Arayınca sunucu bulunuyor , ama online ları maksimum 10 15 kişi oluyor. Ben 2 ay boyunca 20 online'ınn üstüne çıkamadım. Giren 3-5 arkadaşta bilir , olumlu yorum yazan bazı üyelere mesela benm sunucumla ilgili sorular sorabilirsiniz. Yada gerçekten açılan sunucu başlıklarına yenilik deneyen varmı göz gezdirirsiniz. Bulması kolay..
2.si bu oyuncu kitlesinin yaş ortalaması avrupadan 2-3 yaş daha az dikkat ettiyseniz. Türkiyede minecraft çocuk oyunu olarak görülüyor. Ben mesela 22 yaşındayım, 15 16 yaş kitlesine hitap eden sunucular açmaya çalışıyorum. Sunucuyu daha 1. dakikada karışık bulup çıkanlar var. /bilgi yazın diye bağırsanızda algılayamayacak kadar ufak malesef oyuncu kitlesi.
3.sü ve en önemlisi , 1.7 hacked client bulması kolay, serverların cogu 1.7 de hilenn önüne geçemiyor. Bu nedenle 1.8 gelmiyorlar. hatta 1.9 sunucularda bomboş olacak. Ben 3-4 ay sonrası için hazırlıklara başladım , hayal kırıklığına uğrayacağımı biliyorum ama yinede elimden geleni yapacağım. Maks 20 online olacak yine.