Forum geneline soru:

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türk sunucu sahipleri adam gibi sunucu acabilirlerse geçebilicekler.
Sunucu sahiplerine yüklenmekle olmuyor şimdi afedersin kimsenin .... yemiyor yenilikçi sunucu açmak sonu belli 1 ay ilgi görür sonra fos kitle'nin değişmesi, yeniliklere açık olması lazım

Dipnot: Bir kaç tane istisna yenilikçi sunucu var (Tabi ne kadar yenilikçi oldukları tartışılır) onlarada kader gülümsemiş tutmuş :ci:

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Sunucu sahiplerine yüklenmekle olmuyor şimdi afedersin kimsenin .... yemiyor yenilikçi sunucu açmak sonu belli 1 ay ilgi görür sonra fos kitle'nin değişmesi, yeniliklere açık olması lazım

Dipnot: Bir kaç tane istisna yenilikçi sunucu var (Tabi ne kadar yenilikçi oldukları tartışılır) onlarada kader gülümsemiş tutmuş :ci:
Ya hocam yemeyin simdi beni herkes durumun farkında lütfen, hypixel'de yenilikçi ama 40bini askın premium oyuncusu var, buna korkma değil "yapamama" denir bukadar. O kısmın yemesiyle alakalı değil yani kimse demesin oyuncular yenilikci sunucu istemiyor falan, yenilikçi ne yapabilirler ki? Bana Hypixel ve Mineplex'ten Türkiye'de bir tanecik güzel sunucu göster tamam haklısın oyuncular yeniliğe açık değil dicem.

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya hocam yemeyin simdi beni herkes durumun farkında lütfen, hypixel'de yenilikçi ama 40bini askın premium oyuncusu var, buna korkma değil "yapamama" denir bukadar. O kısmın yemesiyle alakalı değil yani kimse demesin oyuncular yenilikci sunucu istemiyor falan, yenilikçi ne yapabilirler ki? Bana Hypixel ve Mineplex'ten Türkiye'de bir tanecik güzel sunucu göster tamam haklısın oyuncular yeniliğe açık değil dicem.
Bak şimdi yenilikçi fikir bulan insan var çok güzel rpg survival temaları keşfeden onu geçtim yepyeni oyunlar bulanlar var ama sonu ne adamın arkası yok çevresi yok sunucu tutmuyor demoralize oluyor ve para kaybediyor bunu yapanlar küçük bütçe yatıran insanlar ha diyelim ki büyük bütçeyle girişti her haltını iyi yaptı sunucunun tutma ihtimali oluyor tabii ki

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Cevap veriyorum: E
Şaka bir yana, bir iki sunucu geçer ama çoğu klasik lapiğhsli fekçionlar 1.7 (veya nadiren 1.8) kalır.

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben daha 1.8 aylar geçtiksen sonra kullanmaya başladım.
1.9'a hiç geçmem eğer 1.9 gelirse heçkır jojuğa söylerim minecraft'ı heckler taammı ?!

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumlardan anladığım kadarıyla mc oyuncuları biraz küçümseniyor 1.8 geçemiyor diye fakat bu geçmeyenlerin yarısı sistem gereksinimleri yüzünden geçemiyor bilginize daha bugün başıma geldi 3 kişi 1.8 girince oyunun delirdiğini söylüyorlar efso kasıyormuş ekran paylaştı cidden kafayı yedi pc.

Rlark

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Premiumu Olanlar Geçer
Çünkü Hypixel,CubeCraft vb. Serverler 1.9 Olunca Yapacak Bir şey Yok...
Diğerleri Beni İlgilendirmez

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Bana o sunucuların ip'sini verebilirmisin.
benim sunucum dün kapandı (1.9a geçiş için ) . sunucu başlığımı içeriğini forum arama kısmına soruşturup kendin bulabilirsin. link paylaşamam burada.

Herneyse,banada sunucu sahiplerini suçlamak gülünç geliyor.
1.si yenilikçi sunucu varmı ? Var deneyenler, mesela aylarca uğraşıp tuhaf mmo servverları açanlar(benim gibi )
Prison sunucu deneyenler, ortaçağ rpg denemeleri , factionun üstüne birşeyler katmaya çalışanlar (enchant için özel taşlar , itemlere soketler falan)
Arayınca sunucu bulunuyor , ama online ları maksimum 10 15 kişi oluyor. Ben 2 ay boyunca 20 online'ınn üstüne çıkamadım. Giren 3-5 arkadaşta bilir , olumlu yorum yazan bazı üyelere mesela benm sunucumla ilgili sorular sorabilirsiniz. Yada gerçekten açılan sunucu başlıklarına yenilik deneyen varmı göz gezdirirsiniz. Bulması kolay..
2.si bu oyuncu kitlesinin yaş ortalaması avrupadan 2-3 yaş daha az dikkat ettiyseniz. Türkiyede minecraft çocuk oyunu olarak görülüyor. Ben mesela 22 yaşındayım, 15 16 yaş kitlesine hitap eden sunucular açmaya çalışıyorum. Sunucuyu daha 1. dakikada karışık bulup çıkanlar var. /bilgi yazın diye bağırsanızda algılayamayacak kadar ufak malesef oyuncu kitlesi.
3.sü ve en önemlisi , 1.7 hacked client bulması kolay, serverların cogu 1.7 de hilenn önüne geçemiyor. Bu nedenle 1.8 gelmiyorlar. hatta 1.9 sunucularda bomboş olacak. Ben 3-4 ay sonrası için hazırlıklara başladım , hayal kırıklığına uğrayacağımı biliyorum ama yinede elimden geleni yapacağım. Maks 20 online olacak yine.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim sunucum dün kapandı (1.9a geçiş için ) . sunucu başlığımı içeriğini forum arama kısmına soruşturup kendin bulabilirsin. link paylaşamam burada.

Herneyse,banada sunucu sahiplerini suçlamak gülünç geliyor.
1.si yenilikçi sunucu varmı ? Var deneyenler, mesela aylarca uğraşıp tuhaf mmo servverları açanlar(benim gibi )
Prison sunucu deneyenler, ortaçağ rpg denemeleri , factionun üstüne birşeyler katmaya çalışanlar (enchant için özel taşlar , itemlere soketler falan)
Arayınca sunucu bulunuyor , ama online ları maksimum 10 15 kişi oluyor. Ben 2 ay boyunca 20 online'ınn üstüne çıkamadım. Giren 3-5 arkadaşta bilir , olumlu yorum yazan bazı üyelere mesela benm sunucumla ilgili sorular sorabilirsiniz. Yada gerçekten açılan sunucu başlıklarına yenilik deneyen varmı göz gezdirirsiniz. Bulması kolay..
2.si bu oyuncu kitlesinin yaş ortalaması avrupadan 2-3 yaş daha az dikkat ettiyseniz. Türkiyede minecraft çocuk oyunu olarak görülüyor. Ben mesela 22 yaşındayım, 15 16 yaş kitlesine hitap eden sunucular açmaya çalışıyorum. Sunucuyu daha 1. dakikada karışık bulup çıkanlar var. /bilgi yazın diye bağırsanızda algılayamayacak kadar ufak malesef oyuncu kitlesi.
3.sü ve en önemlisi , 1.7 hacked client bulması kolay, serverların cogu 1.7 de hilenn önüne geçemiyor. Bu nedenle 1.8 gelmiyorlar. hatta 1.9 sunucularda bomboş olacak. Ben 3-4 ay sonrası için hazırlıklara başladım , hayal kırıklığına uğrayacağımı biliyorum ama yinede elimden geleni yapacağım. Maks 20 online olacak yine.
Dediğin her şey söylemek isteyipte söyleyemediğim şeyler iyi özetlemişssin bende 1 haftaya kalmaz prison açıcam değişiklikler yapıp mmo mu açıcaksın sen tekrardan ?

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
1.9 versiyonu 2 gün sonra geliyor. Hiçbir versiyona geldiği ilk gün geçmek akıl karı değildir. Binbir türlü bug olacak, düzeltilene kadar herkesin beklemesi lazım. Aynı şekilde plugin API'leri de değişiyor, yeni bir sürü eklenti gelecek. Pluginlerin hata vermesi çok yüksek, çünkü 1.9'da bir sürü oyun mekaniği değiştirildi en başta pvp olmak üzere.

1.8'de +100 olan ilk server (Provanas) bana ait, aynı şekilde açan ilk server da benim hem vanilla hem spigot. Bu seferki geçiş ben dahil, büyük serverlar için de zaman alacak. Oyun mekanikleri çok değişiyor, en basitinden 2 el olacak. Tahminimce 4 ay sürecek Hypixel in bile geçmesi. Benim cevabım "B", Herkese iyi eğlenceler dilerim şimdiden

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
O değil de Minecraft diye bir oyun olduğunu yeni hatırladım. Ağız tadıyla oyna(ya)mayalı baya olmuş demek ki. (Yalnız mıyım ki acaba?)

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
Sorun birçok sunucu sahibinde değildir. Sadece Türkiyedeki oyuncu kitlesindedir. Malesef ki kolaya alışık olan bu güne kadar hiçbir emek vermeden istedikleri olan insanlardır. Ki bunun asıl sebebi küçük yaşta olmaları ve annelerinin babalarının onları kırmadan her istediklerini almalarıdır. 1.7 de açılan sunucuların hepsi kendini tutturmak amaçlı açılan sunucular diye düşünüyorum. Ben sunucumu açarken benim gibi düşünen 20-30 kişi bulsam bana yeter diye açtım 7 aydır açık sunucum bana destek oldukları için teşekkür ederim. Haftada 1 event yapıyorum zorlayıcı bir sunucu bana gelip şu itemi vermezsen sunucuyu bırakırım diyenlere cevabım seninle zaman geçirmek güzeldi ama ayrılıklar olasıdır!

Bu gün biri skypeden yazdı spawnerim çalındı diye ss iniz varmı dedim var dedi 15tl ye aldım ilgilenin dedi bende blaze sp 2 tane sattım kime sattığımı biliyorum ve 15tl ye satıyoruz. Dedim size ben blaze spawner satmadım dedim başkasından aldım dedi bende o zaman ona söyleyin o ilgilenir sizinle dedim. Oda o yetkili değil dedi alırken düşünseydiniz dedim neyse sonra dedim siz kendinizmi verdiniz bu spawneri herhangi bir şekilde çalındımı dedim (Çalınması imkansız başka adalarda item atılmıyor adadan çıkınca itemler siliniyor) neyse verdim dedi o zaman ben bir şey yapamam dedim bu nası sunucu ***** falan diye küfürler etti beğenmiyorsanız oynamayın dedim başka sunucuda olsa telafi olarak başka spawner verirlerdi dedi işte Türkiyenin minecraft yaşı

Son düzenleme: