Forum hakkında...

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hocam tamam haklısın fakat bu forumda ortamı sağlayan başka bir forum var da biz mi görmedik allah aşkına :) o zaman bir forum açıcaksınız bu forum gibi herkesi toplayacaksınız (ortamından bahsediyorum) orta takılacağız.
Hocam o forumu ben an itibariiyle buldum ve bırakan yöneticilerin %60ı oraya geçmiş isteyene özelden mesaj atayım

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ona şunu yaz, "Skype denen bir şeyi çıkardılar, veya başka yerlerden ulaşırsın. Buraya bağımlı olup da ne yapacaksın?
-sarper
Skype kullanmayı pek sevmem, sosyal ağları da kullanmam. Geriye bir burası kaldı, bir de bunu bırakırsam klavyeye gerek duymayacağım..

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Dayanmak isterdim ama eski günler aklıma geliyor da "Nerede o zamanlar, şimdi toprağa gömülmüş popüler canayakın üyeler..." diyorum bazen. İnsan geride kalan günleri özlüyor bazen.

(Başka bir ortama da geçemiyorum, buradaki kadar çabuk ve olumlu ün kazanabileceğimden emin değilim çünkü. Sıkıştım kaldım.)

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Dayanmak isterdim ama eski günler aklıma geliyor da "Nerede o zamanlar, şimdi toprağa gömülmüş popüler canayakın üyeler..." diyorum bazen. İnsan geride kalan günleri özlüyor bazen.

(Başka bir ortama da geçemiyorum, buradaki kadar çabuk ve olumlu ün kazanabileceğimden emin değilim çünkü. Sıkıştım kaldım.)

Boşverrrr gel bizimle :D

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Sadece biraz bekle, baktın düzelmiyor forum, çaresi yok...

Ha bu arada .gif'te senin adam yok?