Forum neden böyle

EinereZ

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Enpati, Hoşgörü ve Aile Terbiyesi Yok. Aslında aileleri suçlamak istemiyorum. Enpati ve hoşgörünün olmadığı bir yerde her zaman kavga ve tartışma vardır. Bazı şeyleri veya kişileri görmezden gelip cevap vermeyin ki bazı kişiler sessizliğinizin altında ezilmesin.
İşde bazılarıda kaçiyor diyorlar ama ben takmiyorum .s ayıpdır demesi umrumda deyil.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Forumda samimi ve yardım etmek isteyen kişi sayısı %1 bile değill. Kendimden örnek veriyim; komut bloklarıyla sizce ne yapmalıyım gibisinden bi konu açmıştım yorum yazanların hepsi; omlet yapan armorstand yap; yok ne biliyim gaz çıkaran ejderya yap... millet buraya bi şey öğrenmeye değil birilerini iğneleyip bundan haz ve ego tatmini almaya geliyo. Tabi bunun yanı sıra iftira atan "ben beğenmedim sen bu işi bırak" diyenlerle dolu

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Durum:
Forum ortamının/sinerjisinin bozulması, insan ilişkilerinin bozulması, tartışma ve uygunsuz içeriklerin artması.
Olası sebepler:
Forum üyeleri arasına yeterince olgunlaşmamış ve nerede nasıl davranacağını bilmeyen insanların katılması.
Spesifik üyelerin kendilerini öne çıkarma ve üstünlük isteklerinin gönderi ve konularına yansıması.
Gerçek hayattaki başarısızlık, eziklik veyahut mutsuzluğunu ancak sanal dünyada çıkarabilenlerin yanlış adresi, bu forumu tercih etmesi.
Çözüm:
Yok. Bu yüzyılı kurtaracak çözüm yok. Aptal insanlar çoğalarak evlatlarını aptal büyüttükçe bu kitlenin değişmesi zor. Zaten bu arada günümüzün yegane sorunlarından biri, "korkanların zeki olması, aptalların da cesur olmasıdır".

Benden bu kadar, just sayin'. ¯\_(ツ)_/¯ :sgül:

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşde bazılarıda kaçiyor diyorlar ama ben takmiyorum .s ayıpdır demesi umrumda deyil.
Önemli olan o kaçıyor diyenlere cevap vermemek elbet bir gün farkına varacaklar kendi kendilerini rezil ettiklerinin. Eğer ki seni ezmeye çalışırlarsa ( üç beş kişi) o zaman kendini savunmalısın.

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çözüm var Avangers 2 De ki gibi biz de dünyayı yoketmeye çalışalım sonra yeni nesiller farklı insanlar
Hayal gücüne hayran kaldım ^^
Benim tarzımda.[DOUBLEPOST=1432040236,1432039968][/DOUBLEPOST]
Enpati, Hoşgörü ve Aile Terbiyesi Yok. Aslında aileleri suçlamak istemiyorum. Enpati ve hoşgörünün olmadığı bir yerde her zaman kavga ve tartışma vardır. Bazı şeyleri veya kişileri görmezden gelip cevap vermeyin ki o kişiler sessizliğinizin altında ezilsin.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Sonra millete "biraz sıcakkanlı ol,yardımsever ol dediğimizde" hemen "ben kurallara uyuyom, bundan sanane , bi sorun görüyorsan rapor et" gibisinden şeyler söyliyorlar. Bilmiyorlarki yazlı kanun kadar yzasız kanunda var :(

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Cuma günü forumda birine yaptığı hatayı söğledim yok egon var yok bilmeme dediler kavga çıkardılar. Amaçları neyse?

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Din dayatmaları: Bir kesim insan zorla din eğitimi görür, yanlış bilgilerle ilk once beyin yıkanır, daha sonra korkutarak insanın tüm tutku ve öğrenme arzusu yok edilir. Sonra birileri bir şey icat ettiğinde "Allah'ın işine karışma", birileri hırsızlık yaptığında "Devlet dört dörtlük" gibi bazı mantıksız, anlam veremediğim cümleler kurulur.
2. Aile: Özellikle eski nesil aileler cehaleti efsenedir. Çocuklarının bu lanet eğitim sisteminde ve yardım almadan 100 takla atmalarını beklerler. Şiddetin bir yöntem olduğunu savunurlar fakat nedense çoğu zaman işe yaramaz. Daha küçük yaşlarda fırsat varken ikinci bir dil öğretilmez, çocuklara bilim arzusu aşılanmaz. Çocukların beyinleri yine bu aileler tarafından saçma sapan hikaye ve bilgilerle beslenir. Sonuç olarak ayrık otu gibi bir şey ortaya çıkar. Yine bu aileler çocuklarını analiz etmez, anlamaya çalışmaz, bilgi sahibi olmadan direk yargılarlar.
3. Popülerlik: Günümüzde TV, PC ve bazı medya organları tarafından yayınlanan, Türkiye'de ki insanlarıın moralini bozan, beynini yıkayan, saçma sapan fakat "komik" olduğu düşünülen bazı absürd içerikler insanların mantıksız hareket etmesine ya da davranmasına yol açar.
4. Ekonomik Durum: Pek bahane edilmemesi taraftarı olsamda, bazen ciddi engellere yol açabiliyor.
5. Kopyalama Sanatı: Farkında olmadan insanların birbirini kopyalaması durumudur. Farkındalık yaratma ya da farklı olma ya da farklı olmaktan korkmak, yargılanmak gibi durumlar ortaya çıkabilir. İnsanlar mantıklı veya mantıksız olduğu sorgulanmadan insanları kopyalar. Bunun sonucunda dışarıdan "beyin sorunları" olan bir birey gibi gözükmelerine neden olur.
Bkz: Futbol fanatikliği, parti fanatikliği, komedi filmleri... gibi örnekler sıralandırılabilir.
6.Psikoloji Sorunları: Bahsetmeye gerek var mı? Aşırı saldırganlığa sebep olabilicek bir etken.

Son düzenleme: