"Ama sonuçta psikolojinin her açıdan üzerinde durması gereken bir konu olduğu düşünülmelidir."
Asosyallik normal bir durum değildir. Bu arkadaşta asosyal değil. Asosyallik son zamanlarda havalı bir şey olarak algılanmış ve herkes asosyalim diyor ama normal bir durum değildir. Ayrıca konuşma tarzına biraz daha dikkat etsen iyi edersin.
Daha büyük şeyler olacak :Cfırtına öncesi sessizlik bu![]()
o geri döndüyse davşan yandı ve miyooo yandı.[DOUBLEPOST=1438353926,1438353850][/DOUBLEPOST]Size başka bir garip olay daha artık CentOS kullanıyorumSarıbücür is back![]()
Hastalık diyerek yanlış bir kelime kullanmış olabilirim ama asosyallik de normal bir şey değildir. Bilgisayar başında oturan herkes Asosyal değildir. Bu arkadaşında asosyal olduğunu hiç zannetmiyorum.Sopayı diyorsan yersiz bir şakaydı evet
Psikolojinin üstünde durması gereken birçok şey var, Oedipus kompleksi'nin de üstünde psikoloji duruyor ama hastalık demiyor kimse ona ha keza eşcinsellik de öyle, yani sen sosyofobiyle, asosyali karıştırdın dostumcanı istemeyen adam insan içine çıkmaz, hastasın dediğin zaman abes oluyor :/
Sen zaten sürekli işletim sistemi değiştiriyorsuno geri döndüyse davşan yandı ve miyooo yandı.[DOUBLEPOST=1438353926,1438353850][/DOUBLEPOST]Size başka bir garip olay daha artık CentOS kullanıyorum
Hayatım şundan ibaret:Hastalık diyerek yanlış bir kelime kullanmış olabilirim ama asosyallik de normal bir şey değildir. Bilgisayar başında oturan herkes Asosyal değildir. Bu arkadaşında asosyal olduğunu hiç zannetmiyorum.
Hastalık diyerek yanlış bir kelime kullanmış olabilirim ama asosyallik de normal bir şey değildir. Bilgisayar başında oturan herkes Asosyal değildir. Bu arkadaşında asosyal olduğunu hiç zannetmiyorum.
Daha büyük şeyler olacak :C