Forum neden bu kadar dutluk ve garipleşmeye başladı? (1 günde!)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Ama sonuçta psikolojinin her açıdan üzerinde durması gereken bir konu olduğu düşünülmelidir."
Asosyallik normal bir durum değildir. Bu arkadaşta asosyal değil. Asosyallik son zamanlarda havalı bir şey olarak algılanmış ve herkes asosyalim diyor ama normal bir durum değildir. Ayrıca konuşma tarzına biraz daha dikkat etsen iyi edersin.

Sopayı diyorsan yersiz bir şakaydı evet :D

Psikolojinin üstünde durması gereken birçok şey var, Oedipus kompleksi'nin de üstünde psikoloji duruyor ama hastalık demiyor kimse ona. Ha keza eşcinsellik de öyle, yani sen sosyofobiyle asosyali karıştırdın dostum :) canı istemeyen adam insan içine çıkmaz, hastasın dediğin zaman abes oluyor :/

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sopayı diyorsan yersiz bir şakaydı evet :D

Psikolojinin üstünde durması gereken birçok şey var, Oedipus kompleksi'nin de üstünde psikoloji duruyor ama hastalık demiyor kimse ona ha keza eşcinsellik de öyle, yani sen sosyofobiyle, asosyali karıştırdın dostum :) canı istemeyen adam insan içine çıkmaz, hastasın dediğin zaman abes oluyor :/
Hastalık diyerek yanlış bir kelime kullanmış olabilirim ama asosyallik de normal bir şey değildir. Bilgisayar başında oturan herkes Asosyal değildir. Bu arkadaşında asosyal olduğunu hiç zannetmiyorum.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
o geri döndüyse davşan yandı ve miyooo yandı.[DOUBLEPOST=1438353926,1438353850][/DOUBLEPOST]Size başka bir garip olay daha artık CentOS kullanıyorum
Sen zaten sürekli işletim sistemi değiştiriyorsun <_<[DOUBLEPOST=1438354220][/DOUBLEPOST]
Hastalık diyerek yanlış bir kelime kullanmış olabilirim ama asosyallik de normal bir şey değildir. Bilgisayar başında oturan herkes Asosyal değildir. Bu arkadaşında asosyal olduğunu hiç zannetmiyorum.
Hayatım şundan ibaret:
Ye iç tuvaletini yap, bilgisayar/tablet/telefon kullan uyu bahçede karıncalarla uğraş.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Benim karşıtlığım hastalık demeneydi :D ama tercihler konusunda gene çakışıyoruz, ona da ters çıkarsam hoşgörü paradoksuna gireriz kimse bizi çözemez :D

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
bende konu açamıyorum bir türlü maplerim bitmiyor çok gıcık 1.6 updatinden beri yapmaya çalıştığım bir map var...
ama açtığımdada çok fazla emek harcamış olsamda en fazla 86 görüntülenme mi ne alıyor.Hiç emek verilmemiş konularsa 300'ün üzerinde gördüğümde baya gıcık oluyorum neredeyse forumu bırakıcak hale geliyorum