RandomMac5
KreeDome
- En iyi cevaplar
- 0
Çünkü sen forumu bıraktığın gün forum battıcidden sorum bu.
artık eğlenmiyorum forumda.
neden böyle oldu .s
Çünkü sen forumu bıraktığın gün forum battıcidden sorum bu.
artık eğlenmiyorum forumda.
neden böyle oldu .s
Gitti la adam :/Eskilerden bir-iki kişi dışında kimse kaldı mı ki? Yeni ortam kurulamaz demiyorum ama bilirsiniz, alıştığınız kafa dengi insanlarla olmak her zaman daha eğlencelidir.
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama özel bir konu da açmaya gerek yok basit bir veda için, hazır konu da biraz alakalıyken:
Bu mesajla ben de geçici bir veda etmiş oluyorum. Profil fotoğrafımda da görüldüğü gibi değişiklik yapmanın zamanı geldi. (Arada bir konulara, ne var ne yok bakmaya gireceğim ama pek sesim çıkmayacak, isteyen özel mesajla ya da Skype üzerinden görüşebilir.) Umarım ki döndüğüm zaman çok daha güzel bir yer olur burası. Seven sevmeyen hepinizi selamlıyorum, kendinize iyi bakın. (Aslında 2 gün önce bırakmıştım ama merak edenler oldu, belki bunu görüp bilgi edinirler diye yazma gereği hissettim.)
![]()
Eskilerden bir-iki kişi dışında kimse kaldı mı ki? Yeni ortam kurulamaz demiyorum ama bilirsiniz, alıştığınız kafa dengi insanlarla olmak her zaman daha eğlencelidir.
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama özel bir konu da açmaya gerek yok basit bir veda için, hazır konu da biraz alakalıyken:
Bu mesajla ben de geçici bir veda etmiş oluyorum. Profil fotoğrafımda da görüldüğü gibi değişiklik yapmanın zamanı geldi. (Arada bir konulara, ne var ne yok bakmaya gireceğim ama pek sesim çıkmayacak, isteyen özel mesajla ya da Skype üzerinden görüşebilir.) Umarım ki döndüğüm zaman çok daha güzel bir yer olur burası. Seven sevmeyen hepinizi selamlıyorum, kendinize iyi bakın. (Aslında 2 gün önce bırakmıştım ama merak edenler oldu, belki bunu görüp bilgi edinirler diye yazma gereği hissettim.)
![]()
Bir sürpirize hazır olun demişti.Sınavında başarılar diler en yakın sürede aramıza tekrar dönmeni beklerim.Kendine iyi bak.
Ne diyeyim, görüşürüz.Sürprize hazır olun dediğim doğrudur ancak bunu asıl sürpriz yapan şey tam olarak sınavla ilgili olmaması. Sınavdan dolayı bırakmak için 2 ay kadar daha zamanım vardı ama dediğim gibi öyle ya da böyle değişiklik yapmanın zamanı. Teşekkürler iyi dileklerin için. Son kez: "B)"
Üzdün..Eskilerden bir-iki kişi dışında kimse kaldı mı ki? Yeni ortam kurulamaz demiyorum ama bilirsiniz, alıştığınız kafa dengi insanlarla olmak her zaman daha eğlencelidir.
![]()
Üzdün..
Yapacak bir şey yok, inşallah ortam yine de güzel olur forumda. (Teselli olacaksa kalıcı olmayacağını söyleyebilirim bu durumun.)
Sadece Durum İfade Bildiren Giff Resim Veya Sadece Video Paylaşmak Spam Dan Sayılıyordu Hep Sizmi Bize Uyarı Verecekseiniz Azda Biz Size Verelim
Burası konu dışı canım :*Sadece Durum İfade Bildiren Giff Resim Veya Sadece Video Paylaşmak Spam Dan Sayılıyordu Hep Sizmi Bize Uyarı Verecekseiniz Azda Biz Size Verelim![]()