FORUM NUKE YEDİ :D

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pekala değerlendirmeye sunuyorum;

Beğenmediklerim; ( - )

Öncelikle sevdiğim tipte bir tasarım olmasına ramen aşağıdaki sebeplerle bu temayı reddediyorum.

1) Çok koyu aralara beyazlar falan serpiştirilmeliydi..
2) Kimin neyi beğendiği belli olmuyor.
3) Sunucu konularına hiç baktınız mı renkler uyumsuz kafayı yiyeceğim..
4) Dandik tema olmuş. Şöyle ki, basit yeni açılmış forumlar bu tür temaları tercih ediyor ve neredeyse bir mybb temalasıyla aynı diyebilirim.
5) gelişmeye ciddi derecede ihtiyacı var.
6) sağ tarafta bulunan gönderiler kısmı sıkıntılı durumda.
7) profil ekranı ciddi derecede karışmış.

Beğendiklerim; ( + )

1) Online olan kullanıcılar üzerindeki yeşil çevrimiçi noktasının dalga şeklinde yayılan animasyonu.

Genel anlamda çıkarımlarım;

1) Diğer temayı olduğu gibi alıp arka planını ve minecraft toprak görüntüsünü editleyerek daha güzel bir iş çıkarabilirdiniz.
2) Eski temaya bu yeşil animasyon eklenebilirdi.

NOT > Zaten beni kim takar ki?

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yani yeni temayı seven tek kişi benim. Böyle olması daha iyi olmuş gece göz yormaz hem. Tam detaylı bakamadım ama siyah yakışmış.

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorsunuz artık forumumuz genel bir oyun forumu haline dönüşmekte, bu nedenle artık sadece bir oyuna yapılmış özel bir temayı kullanmak tabii genel bir oyun forumu için tuhaf durur, eski temayı kaldırmadık arzu edenler onu hala kullanabilir, burada kolayca halledilebilecek bir proglemi vatan millet meselesi haline getirmeye gerek yok belirli başlı sorunlar elbet olacaktır bizlerinde vazifesi zaten bu sorunları çözmek, sizlerden ricamız bu tip konulara takılmayın unutmayalım ki tema seçeneğiz çok gerekirse başka bir tema kullanırız.

BySemihFRKN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hocam iyi güzel minecraft forumundan çıkıyoruzda az resim ekleyin siyah siyah insanın içi kararıyor vallahi ...

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama artık bir Minecraft forumu değiliz, ondan daha fazlasıyız.
Bu sadece bir fikirdi. Emin olun şuanda sizin tasarlamış olduğunuz (veya önceden tasarlanmış hazır bir temayı editlemiş olduğunuz (?) ) temadan daha iyi olacaktır..

Bakın hatta bir örnek atayım.

Özellikle II. Resim.

Spoilerlerde göründüğü gibi mavili kırmızılı süslemeler ve arkaplanın beyaz olması canlı durması benim için ilgi çeken hususlardır.
Gri temayı severim ama böylesine kaliteli bir foruma asla yakışmadı. Leak siteler gibi çok ağır renkler kullanılmış aşırı can sıkıyor. Gri temaya biraz daha açık renk katmanız gerekiyor. -Süsleme-

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@Crowley07 @Waffleinstein Minecraft temasını seçtikten sonra yeni temaya geçemiyoruz veya ben geçemiyorum eski temada seçenek yok çünkü.
"https://forum.gamer.com.tr/account/preferences" buradan stil kısmından düzenlenebiliyormuş. Fakat imza olayını çözemedim bir iki kişide görüyorum...

Edit: Sanırım bu arkadaşlar imza özelliği kapatılmadan önce imzalarını belirlemişler. Yeni temada da imzalar gizlenmediğinden durum böyle.

Son düzenleme:

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi güzel oyun forumuna dönmüş (Eski temayı kullanıcak olabilmemiz içimi aydınlattı) ama biraz fazla karanlık :/ renkleri açmak iyi olabiir :)
Not : Çevrimiçi ışığı hoj olmuş
Soru : Bir ara gamer.com.tr diye adres verdiydiniz orada çeşitli oyunlar fln vardı ona ne oldu göremedim de ?

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sekme çubuğunda site hâla "Minecraft Türkiye" olarak gözüküyor ve blok işareti var umarım bunu en kısa zamanda düzeltirsiniz çok göze batıyor. Ayrıca diğer bir sorun ise garip bir şekilde site kasıyor. Eski temaya geçtiğimde her şey güllük gülüstanlı iken bu temaya geçtiğimde kasma başlıyor.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
BERBAT.olmuş.
Şaka şaka.Artık yazı stillerim fark edilmiyor :(

Siyah iyi.Diğer ki gibi gözlerime tekme tokat dalmıyor.
Ama biraz fazla siyah.Biraz daha renklendirilmeli.

WegasTR

En iyi cevaplar
0
Bune yaa!!! Simsiyah hiç güzel durmuyor. Eski tema daha güzeldi.
@Crowley007 hocam eski tasarımı editleyeydiniz ya :) Sırf mc olmasın o güzelde simsiyah her şey zorlaşmış. Kendimi hekır forumunda sandım. :)

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorsunuz artık forumumuz genel bir oyun forumu haline dönüşmekte, bu nedenle artık sadece bir oyuna yapılmış özel bir temayı kullanmak tabii genel bir oyun forumu için tuhaf durur, eski temayı kaldırmadık arzu edenler onu hala kullanabilir, burada kolayca halledilebilecek bir proglemi vatan millet meselesi haline getirmeye gerek yok belirli başlı sorunlar elbet olacaktır bizlerinde vazifesi zaten bu sorunları çözmek, sizlerden ricamız bu tip konulara takılmayın unutmayalım ki tema seçeneğiz çok gerekirse başka bir tema kullanırız.
aslında birden fazla tema seçeneği eklerseniz daha güzel olabilir. Herkesin zevki farklı sonuçta. insanlar istediğini seçer :D