Ben takıyorum canım heheNOT > Zaten beni kim takar ki?
Ama artık bir Minecraft forumu değiliz, ondan daha fazlasıyız.1) Diğer temayı olduğu gibi alıp arka planını ve minecraft toprak görüntüsünü editleyerek daha güzel bir iş çıkarabilirdiniz.
Bu sadece bir fikirdi. Emin olun şuanda sizin tasarlamış olduğunuz (veya önceden tasarlanmış hazır bir temayı editlemiş olduğunuz (?) ) temadan daha iyi olacaktır..Ama artık bir Minecraft forumu değiliz, ondan daha fazlasıyız.
"https://forum.gamer.com.tr/account/preferences" buradan stil kısmından düzenlenebiliyormuş. Fakat imza olayını çözemedim bir iki kişide görüyorum...@Crowley07 @Waffleinstein Minecraft temasını seçtikten sonra yeni temaya geçemiyoruz veya ben geçemiyorum eski temada seçenek yok çünkü.
aslında birden fazla tema seçeneği eklerseniz daha güzel olabilir. Herkesin zevki farklı sonuçta. insanlar istediğini seçerBiliyorsunuz artık forumumuz genel bir oyun forumu haline dönüşmekte, bu nedenle artık sadece bir oyuna yapılmış özel bir temayı kullanmak tabii genel bir oyun forumu için tuhaf durur, eski temayı kaldırmadık arzu edenler onu hala kullanabilir, burada kolayca halledilebilecek bir proglemi vatan millet meselesi haline getirmeye gerek yok belirli başlı sorunlar elbet olacaktır bizlerinde vazifesi zaten bu sorunları çözmek, sizlerden ricamız bu tip konulara takılmayın unutmayalım ki tema seçeneğiz çok gerekirse başka bir tema kullanırız.