CrafterMan24
Arduino is my life :C
- En iyi cevaplar
- 0
Lapisli fekşınların lanetlerini üzerine sal o lanet Broly mroly dinlemez dfdsfsfŞimdi sen brolysin LSSJ sin nasıl öldürecem ben seni ? zibilyon tane getsuga juushou atarak mı ?
Lapisli fekşınların lanetlerini üzerine sal o lanet Broly mroly dinlemez dfdsfsfŞimdi sen brolysin LSSJ sin nasıl öldürecem ben seni ? zibilyon tane getsuga juushou atarak mı ?
Kimliğini deşifre ettiğim için öldün.Konuya cevap yazdığım için öldün.
Şimdi sen brolysin LSSJ sin nasıl öldürecem ben seni ? zibilyon tane getsuga juushou atarak mı ?
Lapisli fekşınların lanetlerini üzerine sal o lanet Broly mroly dinlemez dfdsfsf
Hacı adma eskide Sonic.exe idi ysanlış ahtırlamıyorsam yani aramız iyidir onla![]()
Sadece bu konuya mesaj yazmak için hesap açtığın için öldün.lapis kazarken lava düştüğün için öldün
PP'deki KADIN yüzünden öldün.Sadece bu konuya mesaj yazmak için hesap açtığın için öldün.
HıyarSiyahKurt (@fyreUK @ErenBeyazkurt) olduğun için seni ÖLDÜRÜYORUMĞĞ HAHHAHAHAÜstüme çıktığın için öldün.
Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve resûlü. Artık rahatlıkla öldürebilirsin :|