Forum Oyunları {} Üstteki üyeyi herhangi bir nedenden öldürüyoruz.

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kızıltaş kazarken lava düşüp öldün itemlerin gittiği için doğduğunda birdaha kalp krizinden öldün yine doğduğunda kalp krizi geçirdiğin için öldün (x54 devam ediyor)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi sen brolysin LSSJ sin nasıl öldürecem ben seni ? zibilyon tane getsuga juushou atarak mı ?

İmkansız, ölümü kabul et :D

Lapisli fekşınların lanetlerini üzerine sal o lanet Broly mroly dinlemez dfdsfsf

Broly lapisleri yer ve sonra da LSSGSS olur. (LSSGSS: Legendary Super Saiyan God Super Saiyan -> DBZ'de böyle bir form görülmedi, artık sallamasyona döndük) Sonra da lapisleri kusup gezegenleri yok eder. Geriye de boş bir evren kalır. :D

Hacı adma eskide Sonic.exe idi ysanlış ahtırlamıyorsam yani aramız iyidir onla :p

Evet bro :)

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üstüme çıktığın için öldün.

Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve resûlü. Artık rahatlıkla öldürebilirsin :|

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üstüme çıktığın için öldün.

Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve resûlü. Artık rahatlıkla öldürebilirsin :|
HıyarSiyahKurt (@fyreUK @ErenBeyazkurt) olduğun için seni ÖLDÜRÜYORUMĞĞ HAHHAHAHA
Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve resûlü. (eninde sonunda biri beni öldürücek)

Son düzenleme:

Goril123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yemek yediğin için öldürdüm.
Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve resûlü.Benide öldürecekler kaçayım