Foruma Veda

AdaletIsNotHere

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Merhabalar arkadaş ben AdaletWasHere, 2012'nin Aralık ayından beri beni tanıyan tanır. Çok aktif olmasam da forumda gezinir elimden geldiğince yardım etmeyi denerdim. Ne kadar @LifeTaker böyle bir konu açmamı istemese de yinede bu konuyu açıyorum ve artık forumu bırakıyorum. Şu son birkaç aydır gerçekten forumun gidişatı baya kötüydü bunu zaten herkes biliyor tekrar belirtmeme gerek yok, şu son birkaç haftadır ise eski ekip geri döndü eski hale döner dedik ama 2012'de ki o güzel hallerinden eser yok gerçekten. Spigot'da en çok kullanılan eklentilerden birini, "Yabancılar bile paylaşıyor biz paylaşmayalım mı" bahanesi ile bedava indirme linkini veriyorlar, sonra biz emek emek diye geziyoruz tam o sırada nefes alması bile gereksiz bir insan geliyor tartışma başlıyor, bana 7. sınıf türkçesini öğretmeyi deniyor, en sonunda kafayı yiyorum "Türkçe hocana selam söyle" diyorum uyarı yiyorum. Gerçekten adama çok yakışan bir şey söylüyorum "v-e-l-e-d" diyorum bu seferde küfürden uyarı yiyorum. Ben tüm bu uyarıları yerken eklentinin bedava indirme linkini paylaşan arkadaş gıdım uyarı almıyor hayatına devam ediyor. Hatta biraz önce baktım o indirme linki hala duruyor düşünün nasıl bir adalet var bu forumda. Bırakın uyarıyı o link bile kaldırılmamış. Bundan sonra bu forumdan adalet falan beklemeyin arkadaşlar. Görünüşe göre bundan sonra kimse o adaleti bulamayacak. Bu foruma yaş aralığı 9-13 insanların girmesi engellenmeden kimse adaleti bulamayacak. Aşağıda bu olayların geçtiği post'un linkini bulabilirsiniz zaman ayırıp okuyun lütfen.

Olayın geçtiği post : TIKLA

@LifeTaker @MegaPlay @JusticeWhip @Chypie06 @Cazza144 @ZekiKos @Alps - Eklemeyi unuttuğum varsa kusuruma bakmasın lütfen.

Sağlıcakla kalın ...​

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bende çoğu kez aynı şekilde benzer sebeplerden dolayı forumu bırakma işlerine kalkıştım. Sonra forumda bu nefes alması gereksiz kısım ile savaşmanın daha mantıklı olduğunu anladım. Sence senin gibi mantıklı bir insanı bu nefes alması gereksiz olan bir kısım insan forumdan gönderebilir mi ? Bence hayır.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bir yandan haklısın bir yandan haksız. Tamam savunduğun konuda haklısın ancak savunma tipin yanlış. Ayrıca uyarı alman çok doğal çünkü forum da yazım yanlışları ile alay etmek yasak. Şimdi kalkıp "Alay etmedim, söyledim sadece." diyebilirsin ancak onu da yapmak yasak. Her neyse güle güle.

AdaletIsNotHere

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Bende çoğu kez aynı şekilde benzer sebeplerden dolayı forumu bırakma işlerine kalkıştım. Sonra forumda bu nefes alması gereksiz kısım ile savaşmanın daha mantıklı olduğunu anladım. Sence senin gibi mantıklı bir insanı bu nefes alması gereksiz olan bir kısım insan forumdan gönderebilir mi ? Bence hayır.
O nefes alması bile israf olan kısımla gerçekten savaşmayı denedim ama bitmek bilmiyorlar. Biri bitiyor diyeri başlıyor, ben anlamadım herhalde bu forum yöneticileriyle eş zamanlı çalışıyor arkadaşlar.

Bir yandan haklısın bir yandan haksız. Tamam savunduğun konuda haklısın ancak savunma tipin yanlış. Ayrıca uyarı alman çok doğal çünkü forum da yazım yanlışları ile alay etmek yasak. Şimdi kalkıp "Alay etmedim, söyledim sadece." diyebilirsin ancak onu da yapmak yasak. Her neyse güle güle.
Ben o üyenin yazım yanlışlarıyla alay etmedim. O üye gelip bana resmen genele hitap eden bir kelimeyi bana hitap ediyormuş gibi göstermeye çalıştı. Türkçe hocalığı yaptı. Doğrusunu göstermeyi denedikçe dahada kötüye gitti durum. Oradaki tüm tartışmamızda bunun yüzündendi. Güle güle

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konuya baktım.Ben senden daha sonra geldim ama daha büyük sorunlar yaşadım.O sorunlardan dolayı forumun yaş ortalamasının farkına vardım.Ama pes etmedim.Bunun için @Clapy `e sorabilirdin.Çünki o kapamış konuyu.Ona anlatabilirdin.Söylüyorum iyi bir dinleyicidir.

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Emek veren insanların emeklerine yazık burda bu arkadaşın yaşadıgı olayı bende yaşadım ne desek boş ...

Albinoluzenci

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
böyle konulara karşıyım ancak sırf bir kaç siyasi ideoloji ve sprem dediğim için uyarı puanı alınca hak verdim haklısın