Foruma Veda

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim burda haksız olan sensin; rapor edip edmediğini dahi hatırlamazken gelip burda isyan ediyorsun
Rapor edecektin; eğer gerekli yaptırım uygulanmazsa destek bildirimine mesaj bırakacaktın. Eğer hala daha bir şey yapılmamış olsa idi böyle bir konu açmanda: adminler dahil herkes hak verirdi.
İsyan demişken aklıma buna benzer bir şarkı geldi.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Umarım bu konu arşive alındığı zamanda "Adminler korktuda arşive aldı" diyen kişiler çıkmaz :(

AdaletIsNotHere

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Kardeşim burda haksız olan sensin; rapor edip edmediğini dahi hatırlamazken gelip burda isyan ediyorsun
Rapor edecektin; eğer gerekli yaptırım uygulanmazsa destek bildirimine mesaj bırakacaktın. Eğer hala daha bir şey yapılmamış olsa idi böyle bir konu açmanda: adminler dahil herkes hak verirdi.
Haklısın daha rapor ettiğimi bile hatırlamıyorum lakin bu hak verilmesinin önüne geçmez. O post'da uyarı alan 2 üye var, ve bu 2 uyarı o linkin paylaşıldığı yerden çok uzakta değil hemen altında tartıştı, yani zahmet edip 2 post yukarıyı okursan zaten görürsün tüm olayı. Zaten kargaşa çıkmasının temelinde o link bulunmakta. O üyeye bizden önce veya bizle aynı anda yaptırım yapılması gerekiyordu. Yani şöyle açıklayayım tüm laf dalaşının temelinde orası var ve orasını görmeden ondan sonraki postlara göre uyarı atılıyorsa zaten bir şey diyemem. Hiç mi gelip sormadın kendi kendine @Clapy , bu AdaletWasHere neden havadan sudan kavga çıkardı, neden millete dalaştı diye ? Bu bir konunun temelini bilmeden son kısımlarını öğrenmeye çalışmakla eş değer. Bu arada büyük ihtimalle o post'u rapor etmişimdir ama kesin bir kanıt olmadığı için elimde yalan konuşmak istemiyorum.

Son düzenleme:

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
paylaşanın hiç mi suçu yok :(

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Haklısın daha rapor ettiğimi bile hatırlamıyorum lakin bu hak verilmesinin önüne geçmez. O post'da uyarı alan 2 üye var, ve bu 2 uyarı o linkin paylaşıldığı yerden çok uzakta değil hemen altında tartıştı, yani zahmet edip 2 post yukarıyı okursan zaten görürsün tüm olayı. Zaten kargaşa çıkmasının temelinde o link bulunmakta. O üyeye bizden önce veya bizle aynı anda yaptırım yapılması gerekiyordu. Yani şöyle açıklayayım tüm laf dalaşının temelinde orası var ve orasını görmeden ondan sonraki postlara göre uyarı atılıyorsa zaten bir şey diyemem. Hiç mi gelip sormadın kendi kendine @Clapy , bu AdaletWasHere neden havadan sudan kavga çıkardı, neden millete dalaştı diye ? Bu bir konunun temelini bilmeden son kısımlarını öğrenme çalışmakla eş değer. Bu arada büyük ihtimalle o post'u rapor etmişimdir ama kesin bir kanıt olmadığı için elimde yalan konuşmak istemiyorum.
Arkadaşım :)
Unutmaki adminlerde insan, hata yapabilir.
Lakin burda unutulmaması gereken bir şey varki:
Sen bu konuya açana kadar, adminlere ö.m. atsaydın:
her şey tatlıya bağlancaktı ve kimsenin kalbi kırılmıycaktı

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir dakika, One MİNUTE! Arkadaşın konusunu daha yeni okudum ve bende bırakmaya karar verdim! Evet okudum ve haklı buldum mantıklı. Bende ":D" sadece bunu koydum diye uyarı aldım. Ama sunucu konularında sürekli "Güncel, +1" yazanlar uyarı almıyor. Fak the system! Görüşürüz arkadaşlar benim konu açmama gerek yok ben çok üşengecim. Fak the forum, Fak the system ve Fak the Adalet. Hadi görüşürüz. ÖZGÜRLÜK!
(Yine uyarı alıcam ama ":D" bunun için verdiğiniz uyarı yerine sayarsınız bir zahmet Adminler, Moderatorlar, @craft_man, @Hsbas sizi özlicem. @Clapy seni özlemicem çünkü sen yeni yönetim kadrosundansın, seni tanımıyorum. @craft_man herşeyi mahfettin emekli oldun.)
180 derece döndün resmen :(

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Bir dakika, One MİNUTE! Arkadaşın konusunu daha yeni okudum ve bende bırakmaya karar verdim! Evet okudum ve haklı buldum mantıklı. Bende ":D" sadece bunu koydum diye uyarı aldım. Ama sunucu konularında sürekli "Güncel, +1" yazanlar uyarı almıyor. Fak the system! Görüşürüz arkadaşlar benim konu açmama gerek yok ben çok üşengecim. Fak the forum, Fak the system ve Fak the Adalet. Hadi görüşürüz. ÖZGÜRLÜK!
(Yine uyarı alıcam ama ":D" bunun için verdiğiniz uyarı yerine sayarsınız bir zahmet Adminler, Moderatorlar, @craft_man, @Hsbas sizi özlicem. @Clapy seni özlemicem çünkü sen yeni yönetim kadrosundansın, seni tanımıyorum. @craft_man herşeyi mahfettin emekli oldun.)
Bay bay , görüşürüz.

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Zaten forum vefat. Birde burdamı kalıcam. Yönetimden herkes kafasına göre takılıyor. Kafasına göre uyarı veriyor. Hadi Namepaxs geri dönmemek üzere başka foruma taşınıyor..
Biri dur der diye bekledim uyarı verip silmeden önce ama zaten sende istenmeyen o yeni kitledenmişsin sanırım. Baksana forumun hiti arttı. Yolun açık olsun.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
@NoPermission
(Yine uyarı alıcam ama ":D" bunun için verdiğiniz uyarı yerine sayarsınız bir zahmet Adminler, Moderatorlar, @@craft_man, @@Hsbassizi özlicem. @@Clapy seni özlemicem çünkü sen yeni yönetim kadrosundansın, seni tanımıyorum. @@craft_man herşeyi mahfettin emekli oldun.)
Konu güncelleme ile spam farklı şeylerdir. Ayrıca bir yanlışlık gördüğün zaman rapo.... (Yazmaya üşendim nede olsa kuralları takan yok)