Forumda Hatırı Sayılan Kişiler

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Yok ben jibrilden sana tek atmasını istiyecektim , hidrojen bombasına yaptığı gibi <3
Tamam da biz seninle tuvaletteyken bir kaç sifon çekilme sesi gelecek tuvaletten @KadirBerk ile ben çıkacağım sadece Jibril baktığında hiçbir şey göremeyecek yani sadece PsychoPass'de gördüğüm harika bir taktiği deneyeceğiz. Açıklarsam konuda hiç kimse kalmaz çünkü midelerini boşaltmakla meşgul olacaklardır :(

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Tamam da biz seninle tuvaletteyken bir kaç sifon çekilme sesi gelecek tuvaletten @KadirBerk ile ben çıkacağım sadece Jibril baktığında hiçbir şey göremeyecek yani sadece PsychoPass'de gördüğüm harika bir taktiği deneyeceğiz. Açıklarsam konuda hiç kimse kalmaz çünkü midelerini boşaltmakla meşgul olacaklardır :(
Benim olayla ne alakam var onu da söylesen ya bi' :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Nizo ciddi bir iş yapıyoruz burada. İşin içinde adam öldürmek falan var nasıl yaptıklarını öğrenmemiz lazım şu hükümetten :(
Hükümetten bu işi öğrenmemize gerek yok :( Sadece O ufak ceset parçalarının üzerine sifon çekip temizce yaptığın iş ortamını güzelce temizledin mi koku sıkıp iyice havalandırdın mı sadece bir kayıp ilanı olacak :(

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Deep web kankii tavsiyem :)
Kullanmayı bilmiyorum ben. Bir ara denemiştim sonra bir cacık çıkmaz buradan deyip bıraktım..[DOUBLEPOST=1430428196,1430428098][/DOUBLEPOST]
Hükümetten bu işi öğrenmemize gerek yok :( Sadece O ufak ceset parçalarının üzerine sifon çekip temizce yaptığın iş ortamını güzelce temizledin mi koku sıkıp iyice havalandırdın mı sadece bir kayıp ilanı olacak :(
Toz haline gelmediği sürece birileri denizde o parçaları bulabilir :( Sonra onun öldürüldüğünü anlarlar ve devletin perfect dedektifleri bunu kimin yaptığını şıp diye anlarlar :( En iyisi hükümetten öğrenelim. Yıllardır yakalanamadılar hani :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Maşallah senden bir yıl bekliyorum ama bir uyarı aldın diye yeni hesaba geçmen de yan hesap kirliliği yapıyor :/
Ben mesela yan hesaba geçmeyeceğim her ne kadar uyarı yesem de çünkü foruma ilk girdiğimden beri bu hesap ile tanındım başka hesap açsam beni eski arkadaşlarım foruma girdiğinde tanıyamaz diye değiştirmeyeceğim.
Haklısın. Bu yüzden bütün yan hesaplarımı sildirmeye başladım.

• Beğen
Reactions: DIO

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beni tanımıyon ama eklesene 1 yıldır forumda hep gorulurum ama tanınmam çünkü mesajım yok :D