497 kb50Kb Den az Giff Olursa Görünebiliyor Giff'in Genede Daha Fazla Olursa Sadece Profiline Girince Görünüyor![]()
50 KB Den Fazlaysa Normal Attığın Yorumlarda Görünmüyor Diye Biliyorum Boyutu Farketmeksizin Gif Yüklersin Sadece Profilinde Görünür384x192 192x192 192x384
2:1 1:1 1:2
Oranlarını geçmiyor ise yapabilirsin gifin boyutunun önemi yok![]()
Teşekkürler profil oldu ama, gif çalışmıyor384x192 192x192 192x384
2:1 1:1 1:2
Oranlarını geçmiyor ise yapabilirsin gifin boyutunun önemi yok![]()
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
![]()
Bunu yapıcam ama olmuyor.
Boyut küçültme:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ben talibimBana "Nasıl gif yapılır" lazım değil, "Kim gif yapar" lazım. Yok mu gönüllü?![]()
Ahahaha spamsavara yarıldım yaaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
*spamsavar 8)
Buradayım bebeğimBana "Nasıl gif yapılır" lazım değil, "Kim gif yapar" lazım. Yok mu gönüllü?![]()
Az bekle ben yapayım sanaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
![]()
Bunu yapıcam ama olmuyor.
Boyut küçültme:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yaparsan çok teşekkürlerBuradayım bebeğim[DOUBLEPOST=1435166916,1435166873][/DOUBLEPOST]
Az bekle ben yapayım sana![]()
Özür dilerim ama GIF'in geniş tarafı kısa tarafının iki katı büyüklüğünde olmadığı için PP yapılamıyorYaparsan çok teşekkürler![]()