Forumda Yeniyim... :)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Bende Umut :) Yaşım 15 Adanada oturuyorum :) Memnun oldum.

TheCombine

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende Umut :) Yaşım 15 Adanada oturuyorum :) Memnun oldum.
Oooo Ronin'den biri :) Memnun Oldum Umut :)[DOUBLEPOST=1404893342,1404893287][/DOUBLEPOST]
Hoş geldin aramıza ^^
Hoşbulduk [DOUBLEPOST=1404893499][/DOUBLEPOST]
Forumumuza hoşgeldin benim güzel arkadaşım. Kendimi tanıtayım;

Adım Gürkan. 14 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. İlgi alanlarım hackerlik, kızlar, bilgisayar, bilgisayar, bilgisayar. Bu forumda en çok oyun hilesi kullanan kişi olarak bilinirim. Bi' hile konusu açılıdığında anında beni çağırırlar. Hile kelimesini duyduğun anda aklına ben geleyim. Son zamanlarda biyokinezi (bkz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
) şeysiyle uğraşmaya başladım. (dün gece)
Eğer burada benim gibi ünlü birisi olmak istiyorsan Türkçeye dikkat et, espirili davran.

Tekrar hoşgeldin. İnşallah bu forum sana iyi gelir :)
Bir hacker daha :) Seninle tanıştığıma sevindim Bende hackerim.10-15 Facebook hackledim,tüm oyunları hackliyorum ve bazen kendi hacklerimi yazıyorum(Basit hackler).

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Oooo Ronin'den biri :) Memnun Oldum Umut :)[DOUBLEPOST=1404893342,1404893287][/DOUBLEPOST]
Hoşbulduk [DOUBLEPOST=1404893499][/DOUBLEPOST]
Bir hacker daha :) Seninle tanıştığıma sevindim Bende hackerim.10-15 Facebook hackledim,tüm oyunları hackliyorum ve bazen kendi hacklerimi yazıyorum(Basit hackler).
Siyah mısın yoksa?

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Yok bea gıcık edenleri hackliyorum ondan sonra Hacked by Combine yazıyorum şifre falan değiştirmiyorum yani. Kendi hackim derkende oyunlar için :D
Beyaz olduğum için site, Facebook hacklemekle pek bir ilgim yok. Ama acayip hile kullanıyorum .s .s

Hadi ben biyokinezi çalışmaya gider. 30 dakika falan yokum.

TheCombine

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Hadi görüşürüz :D[DOUBLEPOST=1404894361,1404894262][/DOUBLEPOST]
Youtube'de videoları var. Biraz araştırırsan oyunları en basit şekilden hackleyebilirsin :)
Oyunları hacklemek için uğraşcağıma hazır olanları kullanıyorum :D (Minecraft'da kullanmam Infestation falan.)