Forumda yeniyim

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
あのこんいちはわたしはムハッメッヅです。くんっぐふーだいじょうぶしかしわたしはすきけんどです。*おまえたちにいさん、かたなますたーです。
わたしはminecraft二年再生しないでください,今、わたしは好きではないですゲーム。でもこのかんきょげんきです。そ誰も文を使用しないでください。
わたしはえいごげんきです。わたしはあいごへいきん、100.00*
私は技術的な問題に良いではないんだけど、私は多くのゲームについてです。特にTerraria<3大丈夫.Sすべきではない* Minecraftの時代の*

guzel :)
Japoncayı nasil ögrendin be canım :D

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
MAYKIRAFTTAN NEFRET EDERİM , EGOİST İNTEL HD 3000 KULLANANLARDANDA ,CAPS LOCKU AÇIL UNUTURUM EKRANA BAKMADA YAZARIM YAZIM YANLIŞLARININ KRALIYIM.

dipnot : yine unuttum :C

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin.
İnş iyi geçiniriz. Burada mesaj atanların çoğuyla arkadaşız onlarla iyi geçinirsen benlede iyi geçirirsin ^^,
Eyi Forumlar :S

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin.
İnş iyi geçiniriz. Burada mesaj atanların çoğuyla arkadaşız onlarla iyi geçinirsen benlede iyi geçirirsin ^^,
Eyi Forumlar :S
Steamda refleks olarak arkadaşlıktan çıkarmasaydım ağır küfür edecektim , kafam güzel ve moralim çok bozuk. Güzel küfür ediyorsun rekabetçi oynamadığın halde.
(ÖZEL MESAJDA HALLET NİYE BURAYA YAZIYORSUN vs diye atarlanmayın , özel mesaja geçiyorum.)

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Steamda refleks olarak arkadaşlıktan çıkarmasaydım ağır küfür edecektim , kafam güzel ve moralim çok bozuk. Güzel küfür ediyorsun rekabetçi oynamadığın halde.
(ÖZEL MESAJDA HALLET NİYE BURAYA YAZIYORSUN vs diye atarlanmayın , özel mesaja geçiyorum.)
Rekabetçi oynuyordum ve senin yüzünden kaybediyordum.
Adam akıllı sus diyorum adam kafam güzel diyor ya. Arkadaşlıktan Çıkarmadım.
Anlasaydın düzgünce bir şey yapmazdım
_______
Dağıtma arkadaşın konusunu

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Kung - Fu'nun hangi dalıyla ilgilisin?

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Foruma hoş geldin. Yeni gelenlerin bazısı ortama ayak uydurdu bazısı uyduramadı, umarım ikincilere bir kişi daha katılmaz. Güzel vakit geçirmen dileğiyle. B)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rayandu gitti krop geldi. Hadi bakalım kavgalarda artık seni çağırırız. Hoşgeldin :)

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Rekabetçi oynuyordum ve senin yüzünden kaybediyordum.
Adam akıllı sus diyorum adam kafam güzel diyor ya. Arkadaşlıktan Çıkarmadım.
Anlasaydın düzgünce bir şey yapmazdım
_______
Dağıtma arkadaşın konusunu
545487156798495168798 gün sonra rekabetçi oynayası gelmiş. Daha dün ''BEN OYNAMAYACAM KÖTÜYÜM DİYE REPORTLUYORLAR'' diyordun.

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin dayı. Umarım hoş geldin ayrı yazılıyordur eğer ayrı yazılmıyorsa beni kung fu özelliklerin ile knock out etme tamam mı :(.

Kendimi tanıtmama gerek yok zaten arada ordan burdan çıkarım tanırsın, ama ismim Fatih. Bu forumda bir forum ile ilgili tahmin edilemeyeceği kadar eğlenebiliyor insan.

Ha bir de bir dövüşçü daha var, @rayandu06 . Kapışın da izleyek heheheh