yoloman
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Sözlük anlamı : aptallık , salaklık. Kullandığım anlamı : aşırı troll.Ey başka küçük tüylü sincap açıklayabilir misin bana kekoluğun ne olduğunu?
Sözlük anlamı : aptallık , salaklık. Kullandığım anlamı : aşırı troll.Ey başka küçük tüylü sincap açıklayabilir misin bana kekoluğun ne olduğunu?
Keko kürtçede abi demek .s .s .sSözlük anlamı : aptallık , salaklık. Kullandığım anlamı : aşırı troll.
Sen Bana Çok Takıyorsun.SENİN , OYUN , EKRANINI , GÖRMÜYORUM. BİRŞEY , YAZMAK , YERİNE , OYUNA , DÖNSEN , ZAMAN , KAZANIRDIN !
Sen bana özelden şöyle zevk alabileceğim beni bağlayabilecek bir Anime önerebilir misin? 1 Aydır hiç Anime izlemedim ve bu aralar ihtiyacım olacak...Sen Bana Çok Takıyorsun.
Ne O Sen Benim Annem misin ?
kavgayı sonlandırmaya çalışıyordum ama dozu biraz kaçırmış olabilirim neyse meseleye geçeyim. senin moralin bozuk olabilir ama sen bir tanışma konusunun yarısında tartışmaya çevirirsen bu konu batar ve amacından sapmış olur. ben bunu göstermek istedim sana fazla abartmayalım ve tartışma burada son bulsun dostum''Utanmalısın , rezil mesajlar yazıyorsun'' Diyerek kavgaya dahil olan ve sana karşılık vermemi sağlayarak kavgayı devam ettiren sensin. Eğer problem çıkardığımı düşünüyorsan rapor et , daha fazla yapman gereken bir şey yok. Saçma mesajlar yazdığımı söylüyorsun , tamam burada kavga başlatmam yanlış ama kavga ettiğim arkadaşın daha ben ne yaptığını anlamadan onu rahatsız ettiğim için bana küfür etmesi zaten düşük olan moralimi dahada düşürdü ve o mesajı sinirle yazmama neden oldu. Dediğim gibi , hoşlanmıyorsan rapor et.
Gözünemi battım ? Rahatsızmı ettim ? Rapor et ve yöneticiler ilgilensin.kavgayı sonlandırmaya çalışıyordum ama dozu biraz kaçırmış olabilirim neyse meseleye geçeyim. senin moralin bozuk olabilir ama sen bir tanışma konusunun yarısında tartışmaya çevirirsen bu konu batar ve amacından sapmış olur. ben bunu göstermek istedim sana fazla abartmayalım ve tartışma burada son bulsun dostum
Daha çok wing chun ile ilgiliyim. Geç cevap verdiğim için üzgünüm.Kung - Fu'nun hangi dalıyla ilgilisin?
Bu Yazıyı Ben yazdım ZanettimHoşgeldin. Ben Kemal forumda benim gibi birçok anime izleyen genç bulabilirsin. Genel olarak eklentilerle ilgilenirim. Sorunun olursa skypemi ekleyebilirsinotakugamer001
Adaş çıktıkBu Yazıyı Ben yazdım Zanettim
-----------
Benim İsmimde Kemal Bu Arada Mesajıma Eklemeyi Unutmuşum![]()
Az Anime İzledim Aslında.Adaş çıktıkAnimede izliyorsun kopya gibiyiz :3
Daha devamı gelir benceAz Anime İzledim Aslında.
Death note , Mirai nikki , tokyo ghoul , danganronpa , corpse party , ao no exorcist , kuroko no basket <3, mahou sensou , elfen lied , bitane anime vardı iğrenç çirkin mide bulandırıcı bir şeysi vardı bak söylerkende tiksindim unuttum adını vs....
Corpse party dışında hepsini 3 kereden aşşağı izlemedim. Corpse party i 1 kere izledim çünkü yemek yerken izledim biraz midem kalkmıştı