Forumdaki ilk günlerdeki zamanlarınız

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir anda elmas bulunmasına şaşırdım.Ve arkadaşın sıcakklanlı biriydi.Arkadaşını sevmiştim.Onu kötülemek amacım değildi.Bir şakasi isani hayattan soğuttu.Sen tualet gitmişken söyledi.Ve elmas buldu.Bende şüphelendim.Ama neyse geçmiş geçmişte kalmıştır
Sırf şu olay yüzünden böyleyse yazık haline bütün hayatın sanal olmuş. Arkamdan tezgah çevirmeyip, adam gibi özür dileseydin affederdik elbet. Bu mesajımdan sonrada forumdan tekrar ayrılıyorum.

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
forum eskiden daha anlayışlı daha güzel bi yerdi 2013 ten itibaren iyice bozdular ne insanlar vardı ozaman cahil cahil takılıyoduk bitane biri vardı haritalarımı çok seviyodu böyle forumun her yanında reklam kaynamıyodu yok bu bize sponsor oldu yok şu sponsor oldu diye mesajlar gelmiyodu daha sessiz sakindi ve daha fazla insan var dı bi ara ban yemiştim sınırsız dı yada 4 yıldı sanırım ama foruma bayağı alışmıştım ondan sonra uzatmiyim işte banım açıldı nasılsa nasıl sormayın ondan sonra açılınca 800 mesajım + konularımın hepsi arşive atılmıştı zaten 2013 sonlara doğru yeni üyeler geldi eski üyeler gitti ama eskileri her zaman daha çok sevmişimdir beni sevmezlerdi aslında ama beni sevmemelerine rağmen ben o eskiler topluluğunu özledim geçen minecrafting.net yani banlılar için açtıkları siteye baktım denk geldim eskiden ne kadar güzelmiş herkes bir süü paylaşım atıyo ve daha sıcak ortam ama bu tema artık bana daha güzel geliyo fakat eskiyi daha çok seviyodum eğer sorarsanız
O zamanlar ne guzeldi

GG WP REPORT TEAM !

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
valla ben 2012 de katıldım en eskilerindenim forumun şimdi eskiye bakarsak bildiğin 200 mesajım vardı 300 yapiyodum yine 200 e düşüyodu yapıyodum yine düşüyodu dedim ***** ben bırakıyorum forumu baya bir vakit bıraktım 2013 gibi bıraktım artık geri döndüm ama neyseki şimdi yok artık silinme filan

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
forum eskiden daha anlayışlı daha güzel bi yerdi 2013 ten itibaren iyice bozdular ne insanlar vardı ozaman cahil cahil takılıyoduk bitane biri vardı haritalarımı çok seviyodu böyle forumun her yanında reklam kaynamıyodu yok bu bize sponsor oldu yok şu sponsor oldu diye mesajlar gelmiyodu daha sessiz sakindi ve daha fazla insan var dı bi ara ban yemiştim sınırsız dı yada 4 yıldı sanırım ama foruma bayağı alışmıştım ondan sonra uzatmiyim işte banım açıldı nasılsa nasıl sormayın ondan sonra açılınca 800 mesajım + konularımın hepsi arşive atılmıştı zaten 2013 sonlara doğru yeni üyeler geldi eski üyeler gitti ama eskileri her zaman daha çok sevmişimdir beni sevmezlerdi aslında ama beni sevmemelerine rağmen ben o eskiler topluluğunu özledim geçen minecrafting.net yani banlılar için açtıkları siteye baktım denk geldim eskiden ne kadar güzelmiş herkes bir süü paylaşım atıyo ve daha sıcak ortam ama bu tema artık bana daha güzel geliyo fakat eskiyi daha çok seviyodum eğer sorarsanız
Eskinde Forum Güzeldi Şimdi İSe :

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
bu olay aynı bi okulun 9.sınıflarının 10. sınıfa geçmesi ve 9. sınıfı kürt kroların basmasına benziyor :D kürtlere lafım yok ama krolarına çok lafım var :D