Forumun %75 'i Lapissiz Faction Istiyor. - Acilen Bölüm Açılmalı.

Haklımıyım?

• Evet - Çok Haklısın!

Kullanılan: 26 55.3%
  • Hayır! Haklı Değilsin.

Kullanılan: 21 44.7%

• Kullanılan toplam oy
    47

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de açmak isterim ama nerede o açacak para -_- (Tatilde olmasaydım şu an etiketlendiğim sunucuların tamamına girip fikrimi söylemiştim -_-)
İlk açtığım serverimden kalan bir miktar para var yastık altı yapıyorum :) baya harcadım onları değerlendircem fakat tek başıma olmuyor işte :) 300 - 220 = 80 nitrado tele.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
İlk açtığım serverimden kalan bir miktar para var yastık altı yapıyorum :) baya harcadım onları değerlendircem fakat tek başıma olmuyor işte :) 300 - 220 = 80 nitrado tele.
Bizde yarısını zor bulursun o paranın. Çünkü bütün paramı bilgisayar almak için harcadım :( (öyle çok kaliteli bir bilgisayar da değil :()

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler imza kampanyası başlatacağım ama şu kısmı nasıl dolduracağım?
Kampanyanın muhatabı kim? Kısmını.
[DOUBLEPOST=1438273733,1438273209][/DOUBLEPOST]Saçma da olsa bir söyleyin kimi yeni yazacağım oraya? :D

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya bırakın şu anti lapisciyim diye bi taraflarınızı yırtmayı. Lapissiz kaç tane faction açıldı hangisine geldiniz ? Boş boş aptalca ötmeyin burda , konunun içerideki insanların yarısından fazlası sadece popi olma çabasında prim yapan kişiler.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2014 den beri bildiğim açılan sadece bi tane var onda da bayağı oynadım

MrTurhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bıktıysan oynamıyacaksın kardeşim zorla mı oynatıyorlar seni o serverde bi de sebep söylüyor hack kullanması için
Dostum ne bağrıyorsun bana ya sadece fikrimi söyledim ayıpmı ya :( Demin bi svde Faction oynadım Kuzenimle Türkler Klanı Kurduk Lapissiz Adam geldi öldürdü
Evde Gitti 15 diada :(

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Millet sanırım türkiyedeki amatör sunuculardan sıkılmaya başlandı.

Yarın 15:30 itibari ile.

Rpc , faction ,survival sunucusunu hizmete açıcam.

Burada 1 2 spoiler vereyim.

1 2 efekt ler var

+ 8 ve +9 da parlama

Ayakkabıda ise +hız.

Görevlerden olyhediye kuponu ile oly para ve zümrüt kazanıp takas yapa bileceksiniz.

/takımarıyorum diyerek takım arayabilirsiniz.

Maden var madende kazdıkca ki düşük ihtimallerle.

1tl 5tl 10tl oly para kazanacaksınız maden içerigi sadece taş ve %10 ihtimal ilede bal kabagı ve kömürdür.

Hadi daha fazla spoiler vermeyim.[DOUBLEPOST=1438298889,1438298815][/DOUBLEPOST]+9 olta gibi valık tutma etkingili hem ws yi hem ticaretti canlı tutoruz bakalım.