- En iyi cevaplar
- 0
Forumun en iyi çavacısı da değilO forumun en iyi javacısı.Ayrıyetten pluginer değil.
Ve plguine nedir ya developer denilir. Karahan'da javacı olduğu için Author.
@Centeglassered bende seçfiri çavada geçer*
Forumun en iyi çavacısı da değilO forumun en iyi javacısı.Ayrıyetten pluginer değil.
Ve plguine nedir ya developer denilir. Karahan'da javacı olduğu için Author.
forumda öyle biri olduğunu yeni duydum. Forumda nasıl bukadar kişi taner ben tanımam hayla çözemedim
Mesaj sayıma ve katılma tarihime bak anlarsın.[DOUBLEPOST=1434101927,1434101830][/DOUBLEPOST]forumda öyle biri olduğunu yeni duydum. Forumda nasıl bukadar kişi taner ben tanımam hayla çözemedim![]()
Skype'ında olanları kontrol etmiyorsun her halde, Ben Cem GEÇGEL.forumda öyle biri olduğunu yeni duydum. Forumda nasıl bukadar kişi taner ben tanımam hayla çözemedim![]()
Unutmuşum CemÜzdün.
Yalnız ikiside pluginer değil :'([DOUBLEPOST=1434105424,1434105313][/DOUBLEPOST]@Polkakorowakurwa ve @MUHDE nın üstünde bir pluginer yoktur![]()
Benim Skript bilgim yok. IRFN Skript yazmıyor diye biliyorumYalnız java değilde skript gibi alanlarida kapsak.
1. @ByNovem (Skript java karmaşasi)
2. @IRFN
3. @DonduranAtes
4. @KRHN
5. @blackone1991 (Skript/javada biliyir)
6. @sergun26 @Sergunkorowakurwa
9999999999999999. @AzlaazTR
Unutmuşum CemSeni 7. falan yapabiliriz ama
![]()
Yalnız ikiside pluginer değil :'([DOUBLEPOST=1434105424,1434105313][/DOUBLEPOST]
Benim Skript bilgim yok. IRFN Skript yazmıyor diye biliyorumSergunu ilk 5'e koymak saçma olmuş Zindev varken. Kendisi inan Kemal kadar bilmiyor
![]()
Cem eçgel geliyor dağılın beylerMesaj sayıma ve katılma tarihime bak anlarsın.[DOUBLEPOST=1434101927,1434101830][/DOUBLEPOST]
Skype'ında olanları kontrol etmiyorsun her halde, Ben Cem GEÇGEL.
İlk 5 değil, biliyorum saten sizin bilginiz olmadığını ben karmaşa olarak yaptim.Unutmuşum CemSeni 7. falan yapabiliriz ama
Yalnız ikiside pluginer değil :'([DOUBLEPOST=1434105424,1434105313][/DOUBLEPOST]
Benim Skript bilgim yok. IRFN Skript yazmıyor diye biliyorumSergunu ilk 5'e koymak saçma olmuş Zindev varken. Kendisi inan Kemal kadar bilmiyor
![]()
Ben zaten Amansızlar yani Muhde'nin kurmuş olduğu ekipte çalışıyorum. Amansızlar ekibinde Java bilen bi ben varım, diğerleri C++, C# takılıyor ki bunlarla da plugin yazılmıyorSen öyle san canum. Onlardan iyisini ben görmedim. Seni ikna etmeye çalışmayacağım.
Bende amansızların ilk açıldığı gün ve saatinden beri üyesiyim ve unlar en iyi pluginer inan banaBen zaten Amansızlar yani Muhde'nin kurmuş olduğu ekipte çalışıyorum. Amansızlar ekibinde Java bilen bi ben varım, diğerleri C++, C# takılıyor ki bunlarla da plugin yazılmıyor![]()
@djyee pleaseAraştırmadan keşke konuşmasaydınız, Pluginer diye bir kavram yoktur, geliştirmen İngilizcesi ile Developer veya eklenti sahipleri olanlara Author denir. Muhammed2188 denmesi açıkçası beni çok güldürdü. Muhtemelen kendisini de güldürmüştürMciltrot34 yani Kemal'de benim kadromda çalışan birisi lakin onu ilk üçe sokmak bile hata olur. Açıkçası benim görüşlerime göre @IRFN ustanın yeri forumda doldurulamaz, en iyi o biliyordur. Forumda aktif olmasa da @DonduranAtes in de iyi olduğunu düşünüyorum. Bunlar dışında benim kadar olmasa da @ByNovem'de sadece bir aydır bu işlerle uğraşmasına rağmen neredeyse benim bildiğim kadar biliyor. Şunu belirtmek isterim ki ben kesinlikle en iyi Developer falan değilim. Belki ilk üçe girerim lakin IRFN ve DonduranAtes'in yerini dolduramam. JakkitTurkey ekibinin kurucusu olarak ama hem forum hem kadromda çalışanları sıralarsak şöyle bir şey yapabiliriz;
1- IRFN
2- DonduranAtes
3- KRHN
4- Zekikos
5- ByNovem
6- Zindev
7- SFKY - GreenArrow
8- Muhammed2188
9- MegaCrafter
Bu liste de forumda pek aktif olmayanlarda var ama bu şekil bir liste hazırlamamız mümkün.
Gel senle bir iddâya girelim hiç birinin benden iyi yapamadığına dair, hatta Muhammed'den.Bende amansızların ilk açıldığı gün ve saatinden beri üyesiyim ve unlar en iyi pluginer inan bana![]()