Forumun gidişatı

Sizce forum yeni üyeler için kısıtlandırılmalımı ?

• Evet

Kullanılan: 11 73.3%
  • Hayır

Kullanılan: 4 26.7%

• Kullanılan toplam oy
    15

Fatal1st

Nothing is real.
En iyi cevaplar
0
Forumun gidişatı ? :
şu an forumun kullanış biçimleri sizce neler , :

Benim tek görüşüm 1-2 hafta buraya göz gezdirip sadece crash , skript konusunda yardım istiyen ve bu konuda sınır tanımayan , kendi kitlesine göre sunucular açıyor ve son olarak yeteneksiz taklitçi youtube kanalları tanıtılıyor bundan tek rahatsız olan ben değilimdir diye umuyorum. Bu işe artık bir DUR DEMELIYIZ !

Forumda belli bir mesaj sayısına ulaşılmadan bence konu açılmamalı ve bu sayede yan hesap saçmalığıda devride biter. Forum yetkililerine dikkat çekelim.

SalihTech

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kendi kitlesine göre sunucu açıyor diye şikayet ediyorsun ama sunucular zaten belirli bir kitleye göre açılmıyormu? (Towny ve RPG sevenler gibi) Belki Script için yardım isteyenler gerçekten yardım istiyor? Yeteneksiz Taklitçi Youtube kanallarınının taklitçiliği bırakıp yetenekleşemeyeceğini nerden çıkardın? (bu sırada ben videomu paylaştıktan hemen sonra yazmışsın, ben taklitçi değilim ve hatta taklit olmasın diye 2 saat araştırma yapan bir insanım)

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Sunuculardan çok, forum hakkında konuşmak isterim.Aynı günde 2 kere uyarı aldım ve ikisi de silindi. Birisi raporda Türkçemizi doğru kullansın yazdığım için güya dalga geçmişim. Öbürü de sohbette capsle güldüğüm için. Uyarı verme meraklarını bir kenara bıraksalar keşke. En son alınan moderatörün de neler yaptığını gördük. Acilen bir düzen ve huzur gerekiyor bu foruma, kin/nefret/kavga/öfke değil . Kurallar kısmını bir kere okusa erkes ve sidik yarışına girmekten vazgeçse çok iyi olacak.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunuculardan çok, forum hakkında konuşmak isterim.Aynı günde 2 kere uyarı aldım ve ikisi de silindi. Birisi raporda Türkçemizi doğru kullansın yazdığım için güya dalga geçmişim. Öbürü de sohbette capsle güldüğüm için. Uyarı verme meraklarını bir kenara bıraksalar keşke. En son alınan moderatörün de neler yaptığını gördük. Acilen bir düzen ve huzur gerekiyor bu foruma, kin/nefret/kavga/öfke değil . Kurallar kısmını bir kere okusa erkes ve sidik yarışına girmekten vazgeçse çok iyi olacak.
"Türkçemizi doğru kullansın" demek bir nevi dalga geçmek oluyor ;_; Ki yasak

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
"Türkçemizi doğru kullansın" demek bir nevi dalga geçmek oluyor ;_; Ki yasak
Rapor ettim kardeşim tamam düzgün kullanmıyor da bu kadar ihlal yapılması da bana göre doğru değil. Ayrıca ben o kişiyle dalga geçmiyorum ki rapor ettim bu yetkililerler ile benim aramda. Uyarı atma merakları ve egoları olmasa..

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu tür konular şu 2015'den beri bu tür konular çok açılıyor (Benim açtıklarımda var :S) Bu tür konuları açmakta hiçbir işe yaramıyor bence boşuna post kasıyorsunuz, en son bir moderator gelip "Amaan be" diyip herkese uyarı atacak sonuç bu, ne forum değişir ne yetkililerin davranışları ne de üyelerin davranışları, boşuna konu açmayın eğer konulardan hoşnut değilsen sen açmalısın, adam sunucu açmak istiyor skript için yardım istiyor, isteyebilir. Diğeri youtuberlere özeniyor kendi de çekmek istiyor çekebilir. Oyunları çöküyor crash hakkında yardım istiyor isteyebilir. Çünkü forumun ismi "MİNECRAFTTurk" eğer bu açılan konulardan memnun değilsen açılan youtube kanallarından sunuculardan memnun değilsen kendin yapmaya çalış sende aç ya da diğer bir çözüm de forumu bırakabilirsin. Saygılar...

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kendi kitlesine göre sunucu açıyor diye şikayet ediyorsun ama sunucular zaten belirli bir kitleye göre açılmıyormu? (Towny ve RPG sevenler gibi) Belki Script için yardım isteyenler gerçekten yardım istiyor? Yeteneksiz Taklitçi Youtube kanallarınının taklitçiliği bırakıp yetenekleşemeyeceğini nerden çıkardın? (bu sırada ben videomu paylaştıktan hemen sonra yazmışsın, ben taklitçi değilim ve hatta taklit olmasın diye 2 saat araştırma yapan bir insanım)
tamam da herkes senin gibi benim gibi değil

Bu tür konular şu 2015'den beri bu tür konular çok açılıyor (Benim açtıklarımda var :S) Bu tür konuları açmakta hiçbir işe yaramıyor bence boşuna post kasıyorsunuz, en son bir moderator gelip "Amaan be" diyip herkese uyarı atacak sonuç bu, ne forum değişir ne yetkililerin davranışları ne de üyelerin davranışları, boşuna konu açmayın eğer konulardan hoşnut değilsen sen açmalısın, adam sunucu açmak istiyor skript için yardım istiyor, isteyebilir. Diğeri youtuberlere özeniyor kendi de çekmek istiyor çekebilir. Oyunları çöküyor crash hakkında yardım istiyor isteyebilir. Çünkü forumun ismi "MİNECRAFTTurk" eğer bu açılan konulardan memnun değilsen açılan youtube kanallarından sunuculardan memnun değilsen kendin yapmaya çalış sende aç ya da diğer bir çözüm de forumu bırakabilirsin. Saygılar...
özentilere biz söylersek :hmm::hmm:

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben gayet normal bakıyorum gidişata sonuçta problemler var ve insanlar çözüm arıyor/buluyor vede bu kötü bir şey sayılmaz.Yalnız skript ve sunucular hakkındaki konulara başka yerden bakabilsek daha iyi olur *yani yardım etmek isteyen insanlar* , mesela ben emek verip 30 dakika uğraşıp konu açıyorum 2 mesaj geliyor *ki gayet güzel konular* adam crash raporu yada skript sorusu soruyor 15-20 mesaj alıyor ve daha çok önde duruyor :emin: