Forumun hali ne olacak?

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Burada istediğimiz şey forumun reklam yerine daha altarnetiv yollara başvurması her siteye gelişte 1 kez ****** linkine tıklasak forum 10 TL kazanır (5$ = 10TL)
Tabi eğer 5 ****** linki olsa 50 TL olur. Reklamların tamamen kaldırılması demiyorum dozunun kaçırılmaması.
ad fly linki harbiden her tıklanışta 5 tl kazandırıyor mu sanıyorsun?

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
her 10.000 tıklamaya 5 dolar kazandırıyor herkes bir kere tıklarsa sonuçta bu forum 100.000'i aşkın üyesi var

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bari reklam var animasyonlu koyma ya tarayıcı yavaşlıyor :/

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ne güzelde konuştu :D boşverin siz dilediginizi söylediniz yetkililer kulak asınlar.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dalga mı geçiyorsunuz yahu. Bağış da neymiş? Premium almamak için bin dereden su getiren oyuncu kitlesi forum ayakta kalsın diye bağış mı yapacak sanıyorsunuz?
Derdin premium almasa beleşe (hacklenmiş) veren birsüsrü site var ama o siteler pop-up ve sayamıycağın kadar bannerlarla dolu. Bu sitede kimse reklamlara tıklamıyor dolayısıyla daha çok reklam veriyorlar ve yine site için para alamıyorlar değil mi?

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten bağışlayın demiyorum herkes bağışlayamaz. Evet ama internette para kazanmamın başka yolları var mesala ****** sitesi her 10.000 ziyaretçiye 5 dolar veriyor
eğer 5 link kısaltırsak ve herkes siteye girdiğinde 1 kez tıklarsa 50TL kazanılabilir.[DOUBLEPOST=1407766983,1407766941][/DOUBLEPOST]Aşağıyı oku

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Zaten bağışlayın demiyorum herkes bağışlayamaz. Evet ama internette para kazanmamın başka yolları var mesala ****** sitesi her 10.000 ziyaretçiye 5 dolar veriyor
eğer 5 link kısaltırsak ve herkes siteye girdiğinde 1 kez tıklarsa 50TL kazanılabilir.[DOUBLEPOST=1407766983,1407766941][/DOUBLEPOST]Aşağıyı oku
O site gerçekten veriyor mu kanıtla bana susucam.