Monkeygunner5000
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bildiğiniz üzere birkaç ay önce acemi mod,dolandırma vs. sebeplerden dolayı forum da yönetim değişikliği olmuştu @Hsbas forumu bırakmıştı yanındaki moderatörler de temizlenmişti falan fistan neyse çoğumuzun istediği eski yönetim gelmişti yaza kadar forum düzelir tekrar eski canlılığına kavuşur diye hepimiz rahata ermiştik ama sonra ne oldu ne mi oldu hiçbir şey
birkaç kural güncellemesi,birkaç üyeyi banlama,eleştiri konularını kaldırma vesaire sizi bilmem ama ben forumu geliştirmek adına yapılmış yenilik göremedim yöneticilerden illa ki işini düzgün yapan vardır bizi minecraft haberlerinden haberdar eden insanlar bunlar zaten olması gereken şeyler ben forumda ki ortamı iyileştirmek,samimiyeti geliştirmek adına yapılmış atılım göremedim ve hala göremiyorum sizlerinde fikrini merak ediyorum forum halkı eğer dediğim konu da atılım yaptıysanız bunları da görmek isteriz Velhasılı kelam hepinize iyi forumlar.(Artık ne kadar iyi olursa
)
Taglist: @Exo @Crowley07 ve değerli forum halkı(5 kişiden fazlasına bildirim gitmediği için teker teker yazmayım dedim.)
Forum üyeleri sizlerinde fikrini merak ediyorum forum hakkında görüşleriniz neler belirtirseniz
Taglist: @Exo @Crowley07 ve değerli forum halkı(5 kişiden fazlasına bildirim gitmediği için teker teker yazmayım dedim.)
Forum üyeleri sizlerinde fikrini merak ediyorum forum hakkında görüşleriniz neler belirtirseniz