Forumun son durumu

Forum sizce ne durumda?

• Kullanılan toplam oy
    26

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildiğiniz üzere birkaç ay önce acemi mod,dolandırma vs. sebeplerden dolayı forum da yönetim değişikliği olmuştu @Hsbas forumu bırakmıştı yanındaki moderatörler de temizlenmişti falan fistan neyse çoğumuzun istediği eski yönetim gelmişti yaza kadar forum düzelir tekrar eski canlılığına kavuşur diye hepimiz rahata ermiştik ama sonra ne oldu ne mi oldu hiçbir şey:olgun: birkaç kural güncellemesi,birkaç üyeyi banlama,eleştiri konularını kaldırma vesaire sizi bilmem ama ben forumu geliştirmek adına yapılmış yenilik göremedim yöneticilerden illa ki işini düzgün yapan vardır bizi minecraft haberlerinden haberdar eden insanlar bunlar zaten olması gereken şeyler ben forumda ki ortamı iyileştirmek,samimiyeti geliştirmek adına yapılmış atılım göremedim ve hala göremiyorum sizlerinde fikrini merak ediyorum forum halkı eğer dediğim konu da atılım yaptıysanız bunları da görmek isteriz Velhasılı kelam hepinize iyi forumlar.(Artık ne kadar iyi olursa:ci:)

Taglist: @Exo @Crowley07 ve değerli forum halkı(5 kişiden fazlasına bildirim gitmediği için teker teker yazmayım dedim.)

Forum üyeleri sizlerinde fikrini merak ediyorum forum hakkında görüşleriniz neler belirtirseniz:şapka:

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun nedeni zaman. Zaman ilerledikçe insanlar değişir. Yöneticiler eski de olsa, artık eskisi gibi olmayabilirler. Forumu taşıyacak vakitleri olmayabilir. Fakat bu zorluğa karşı forum için zaman harcanmaması da foruma değer verilmediğini belirtir. Ya iş yapılır ya da devredilir.

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun nedeni zaman. Zaman ilerledikçe insanlar değişir. Yöneticiler eski de olsa, artık eskisi gibi olmayabilirler. Forumu taşıyacak vakitleri olmayabilir. Fakat bu zorluğa karşı forum için zaman harcanmaması da foruma değer verilmediğini belirtir. Ya iş yapılır ya da devredilir.
Katılıyorum ben zaten eskiye dönelim her şey eskisi gibi olsun demiyorum yönetime geri gelindiğinden beri bu ortamı bozmamak adına yapılan bir atılım var mı onu soruyorum ?

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum ben zaten eskiye dönelim her şey eskisi gibi olsun demiyorum yönetime geri gelindiğinden beri bu ortamı bozmamak adına yapılan bir atılım var mı onu soruyorum ?
Minecraft büyük bir kitle değişimine uğradı.
Eskiden Minecraft oynayanların %60'ı +15, %30 +13, %10 +9.
Youtuberlardır falandır filandır şu Gereksiz Oda IsmetRG saçmalığı vs. bitirdi Minecraftı. Önüne gelen minecraft oynuyor sunucu açıyor skript istiyor kendi pl mi yaptım diye hava atıyor.

Tabi bunun en başında suç Fare Düşmanı'nın. Minecraft'ı yaydı herkese. Herkeste çocuklara yaydı minecraftı.
Büyükler Minecraft oynarken kardeşlerine veya küçük kuzenlerine gösterdiler hava atmak için.

Şu anki güncel kitle: %5 +20, %20 +16, %30 +13, %45 +7 ...

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft büyük bir kitle değişimine uğradı.
Eskiden Minecraft oynayanların %60'ı +15, %30 +13, %10 +9.
Youtuberlardır falandır filandır şu Gereksiz Oda IsmetRG saçmalığı vs. bitirdi Minecraftı. Önüne gelen minecraft oynuyor sunucu açıyor skript istiyor kendi pl mi yaptım diye hava atıyor.

Tabi bunun en başında suç Fare Düşmanı'nın. Minecraft'ı yaydı herkese. Herkeste çocuklara yaydı minecraftı.
Büyükler Minecraft oynarken kardeşlerine veya küçük kuzenlerine gösterdiler hava atmak için.

Şu anki güncel kitle: %5 +20, %20 +16, %30 +13, %45 +7 ...
Foruma minecraft forumu olduğu için değil sevdiğimiz insanlar olduğu için geliyorduk ve onlarında sayısı gün geçtikçe doğru orantılı azalıyor bununda minecraftla alakalı olduğunu pek sanmıyorum:(

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma minecraft forumu olduğu için değil sevdiğimiz insanlar olduğu için geliyorduk ve onlarında sayısı gün geçtikçe doğru orantılı azalıyor bununda minecraftla alakalı olduğunu pek sanmıyorum:(
Azalmasının sebebi onların yerine başka "kişi"lerin gelmesi (bence). Zaten benim sevdiğim çoğu insan "onlar" yüzünden ayrıldı forumdan.
Eskiden sevdiğim çok iyi kalpli olgun insanlar vardı. Tabi forumun o zamanları herkes öyleydi. Şimdi iyi insan bulamazsın forumda .(

(Hâla sevdiğim birçok insan forumda şükür)

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Azalmasının sebebi onların yerine başka "kişi"lerin gelmesi (bence). Zaten benim sevdiğim çoğu insan "onlar" yüzünden ayrıldı forumdan.
Eskiden sevdiğim çok iyi kalpli olgun insanlar vardı. Tabi forumun o zamanları herkes öyleydi. Şimdi iyi insan bulamazsın forumda .(

(Hâla sevdiğim birçok insan forumda şükür)
Onların yerine başkalarının gelmesi makul sebep değil hocam sebep yanlış kararlar,ateşe ateşle karşılık verimesi

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Forumun eskisi gibi olmamasının tek sebebi sağ tarafda ki en son konular bölümü.
Kimse kategorileri gezip, "yeni konu var mı acaba lan" diye bakmıyor.
Şu an üyelerin %85'i en son konulara bakıp ilgi çekici bir şey yoksa yeni sekmeden farklı bir şeye geçiyor.

Peki size sorarım ey ahali,hepimizin çok severek takip ettiği bu 'Son Konular'ın 7'de 5'ini Skript istek konuları 7'de 2'sinide absürt konular kaplıyorken,ilgi çekici konulara nasıl erişebiliriz ?
Forumun en büyük hatası.
@AdexTR ve diğerlerinin yapması gereken şey,bu kadar ilgi gören bir özelliği baltalayan
flood konu kategorilerini son konulardan kaldırmaktır.

Son Konuları, Son İsteklere çevirdiniz.
Ulan arkadaş,sırasıyla bakıyosun son konulara;
+Konu ne ? -Skript isteyom
+Konu ne ? -Fil tarlası yapcam.
+Konu ne ? -Sıkayptaki çoca bah(sanki kendisi çok büyük)

Sonuç:Yeni sekme açıp başka bir şey ile ilgilen.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumun eskisi gibi olmamasının tek sebebi sağ tarafda ki en son konular bölümü.
Kimse kategorileri gezip, "yeni konu var mı acaba lan" diye bakmıyor.
Şu an üyelerin %85'i en son konulara bakıp ilgi çekici bir şey yoksa yeni sekmeden farklı bir şeye geçiyor.

Peki size sorarım ey ahali,hepimizin çok severek takip ettiği bu 'Son Konular'ın 7'de 5'ini Skript istek konuları 7'de 2'sinide absürt konular kaplıyorken,ilgi çekici konulara nasıl erişebiliriz ?
Forumun en büyük hatası.
@AdexTR ve diğerlerinin yapması gereken şey,bu kadar ilgi gören bir özelliği baltalayan
flood konu kategorilerini kaldırmaktır.

Son Konuları, Son İsteklere çevirdiniz.
Ulan arkadaş,sırasıyla bakıyosun son konulara;
+Konu ne ? -Fil tarlası yapcam.
+Konu ne ? -Sıkayptaki çoca bah(sanki kendisi çok büyük)

Sonuç:Yeni sekme açıp başka bir şey ile ilgilen.
Fil tarlasını ben yapıyordum :(
Onaylı konu özelliğini teklif etmiştim. Cevap bile vermedilerdi.