Zincirleme reaksiyonların etkileri de cabasıForumun eskisi gibi olmamasının tek sebebi sağ tarafda ki en son konular bölümü.
Kimse kategorileri gezip, "yeni konu var mı acaba lan" diye bakmıyor.
Şu an üyelerin %85'i en son konulara bakıp ilgi çekici bir şey yoksa yeni sekmeden farklı bir şeye geçiyor.
Peki size sorarım ey ahali,hepimizin çok severek takip ettiği bu 'Son Konular'ın 7'de 5'ini Skript istek konuları 7'de 2'sinide absürt konular kaplıyorken,ilgi çekici konulara nasıl erişebiliriz ?
Forumun en büyük hatası.
@AdexTR ve diğerlerinin yapması gereken şey,bu kadar ilgi gören bir özelliği baltalayan flood konu kategorilerini son konulardan kaldırmaktır.
Son Konuları, Son İsteklere çevirdiniz.
Ulan arkadaş,sırasıyla bakıyosun son konulara;
+Konu ne ? -Skript isteyom
+Konu ne ? -Fil tarlası yapcam.
+Konu ne ? -Sıkayptaki çoca bah(sanki kendisi çok büyük)
Sonuç:Yeni sekme açıp başka bir şey ile ilgilen.
Sonunda forumdaki çoğu üyenin ne halt olduğunu yazdınForum kitlesinin düzeltile bilmesi 1 günlük iş değil ve sadece bize bağlı değil, hep yönetim suçlanıyor lafa gelince iş yapmayan biziz ama kimse dönüp bakmıyor ki ben foruma kötü deyip üyelerle tartışmaktan 2 hesap yasaklatıp 3. hesap ile gezmekten başka ne sağladım ne kazandırdım bu foruma? bir çivi bir nalı, nal bir atı, at bir askeri, asker bir ülkeyi kurtarır. Önce birbirimize örnek olmalıyız ki bahsi geçen skript konularına açan şahıslar anlasın minecraft'ın sadece skript den ibaret olmadığını, görüyorum sürekli forumda birbirine sataşanları, sürekli olay çıkartıp ortamın huzuruna bozanları, ele alınacak bir konusu ele alınacak bir emeği olmadığı halde bir iş çıkartanları eleştişirmekle kalmayıp çileden çıkartacak derece yazdığından haberi olmayanları, sürekli eski forum ortamı şöyleydi böyleydi diyerek bunu burada belirtiyorsunuz ama hala yerinde duran forum için bir gelecek uğruna çaba sarf edecek bir icraat yok. "Hiçbir zaman geçmişi ele alarak, geleceği planlayamazsın. Edmund Burke"
Benim yakınmam eski ortam eski forum değil yazdığım gibi sizin bu tür kitleleri çatı altında toplayıp kaynaştırmaya dayatan projeleriniz olması gerekmez mi? Elbet örnek olmak gerekir benim endişem geleceğe yönelik adımlarınız adına banlamalar,uyarılar ve kural güncellemeleri dışında herhangi bir olay olmuyor sonuçta bu şekilde zincirleme kilitlenme ne zamana kadar devam edicek bunun endişesini biz değilde siz forum yöneticilerinin yaşaması gerekmez mi ?Forum kitlesinin düzeltile bilmesi 1 günlük iş değil ve sadece bize bağlı değil, hep yönetim suçlanıyor lafa gelince iş yapmayan biziz ama kimse dönüp bakmıyor ki ben foruma kötü deyip üyelerle tartışmaktan 2 hesap yasaklatıp 3. hesap ile gezmekten başka ne sağladım ne kazandırdım bu foruma? bir çivi bir nalı, nal bir atı, at bir askeri, asker bir ülkeyi kurtarır. Önce birbirimize örnek olmalıyız ki bahsi geçen skript konularına açan şahıslar anlasın minecraft'ın sadece skript den ibaret olmadığını, görüyorum sürekli forumda birbirine sataşanları, sürekli olay çıkartıp ortamın huzuruna bozanları, ele alınacak bir konusu ele alınacak bir emeği olmadığı halde bir iş çıkartanları eleştişirmekle kalmayıp çileden çıkartacak derece yazdığından haberi olmayanları, sürekli eski forum ortamı şöyleydi böyleydi diyerek bunu burada belirtiyorsunuz ama hala yerinde duran forum için bir gelecek uğruna çaba sarf edecek bir icraat yok. "Hiçbir zaman geçmişi ele alarak, geleceği planlayamazsın. Edmund Burke"
Acaba foruma kural güncellemesi getirten, toplulukları bir birine düşman eden bizmiyiz? yoksa kendileri mi?Benim yakınmam eski ortam eski forum değil yazdığım gibi sizin bu tür kitleleri çatı altında toplayıp kaynaştırmaya dayatan projeleriniz olması gerekmez mi? Elbet örnek olmak gerekir benim endişem geleceğe yönelik adımlarınız adına banlamalar,uyarılar ve kural güncellemeleri dışında herhangi bir olay olmuyor sonuçta bu şekilde zincirleme kilitlenme ne zamana kadar devam edicek bunun endişesini biz değilde siz forum yöneticilerinin yaşaması gerekmez mi ?
Peki şöyle bir örnek verelim siz mevcut hükümetsiniz(forum yönetimi) bizde sizin vatandaşlarınız(üyeler) ve bize diyorsunuzki hırsızları(o kesim) çalışmaya teşvik edin biz ne kadar çabalarsak çabalayalım sonuçta o kesimden en zararlı çıkan biz oluyoruz ya da şöyle oluyor siz milletvekillerinize(moderatörlere) diyorsunuz ki hırsızlara çalışma alanı açalım onlar için projeler yapalım ya da diyorsunuz ki bunları 9 ay 10 aylığına hapse atalım. Hangisi daha iyi bir sonuç size kalmışAcaba foruma kural güncellemesi getirten, toplulukları bir birine düşman eden bizmiyiz? yoksa kendileri mi?
Çırpınmak yersiz diyorsun bu da bir düşünceBöyle konular ile forum'u istediğimiz hale getiremeyiz. Boşuna zaman kaybı.
Tam beni özetlemişsin. Önceden tüm kategorileri son sayfasına kadar gezerek ilgimi çekecek konular arardım. İlgimi çekmeyen konu bile olsa bir bakar, güzel bir yorum varsa beğenir geçerdim. (Mesaj yazsam ban yerim çünkü konular çok eski) Ancak şu an öyle bir şey yapmıyorum. 10 saniye girip bakıyorum ve sağ tarafta düzgün bir şey yoksa kapatıyorum forumu.Forumun eskisi gibi olmamasının tek sebebi sağ tarafda ki en son konular bölümü.
Kimse kategorileri gezip, "yeni konu var mı acaba lan" diye bakmıyor.
Şu an üyelerin %85'i en son konulara bakıp ilgi çekici bir şey yoksa yeni sekmeden farklı bir şeye geçiyor.
Peki size sorarım ey ahali,hepimizin çok severek takip ettiği bu 'Son Konular'ın 7'de 5'ini Skript istek konuları 7'de 2'sinide absürt konular kaplıyorken,ilgi çekici konulara nasıl erişebiliriz ?
Forumun en büyük hatası.
@AdexTR ve diğerlerinin yapması gereken şey,bu kadar ilgi gören bir özelliği baltalayan flood konu kategorilerini son konulardan kaldırmaktır.
Son Konuları, Son İsteklere çevirdiniz.
Ulan arkadaş,sırasıyla bakıyosun son konulara;
+Konu ne ? -Fil tarlası yapcam.
+Konu ne ? -Sıkayptaki çoca bah(sanki kendisi çok büyük)
Sonuç:Yeni sekme açıp başka bir şey ile ilgilen.
Ne diyelim biz skript konusu istemiyoruz açmayım mı diyelim? biz forumuz ama farklı forumuz bizde yardım konusu açanı banlıyoruz mu diyelim? kimse sebepsiz yere yasaklanmıyor merak etmeyin, 2.3 hesap açıp dolaşanlar genel bu düşenceye sahip, yeni bir hesap açıp gelmiş ama değişen bir şey yok foruma kattığı tek şey huzursuzluk.Peki şöyle bir örnek verelim siz mevcut hükümetsiniz(forum yönetimi) bizde sizin vatandaşlarınız(üyeler) ve bize diyorsunuzki hırsızları(o kesim) çalışmaya teşvik edin biz ne kadar çabalarsak çabalayalım sonuçta o kesimden en zararlı çıkan biz oluyoruz ya da şöyle oluyor siz milletvekillerinize(moderatörlere) diyorsunuz ki hırsızlara çalışma alanı açalım onlar için projeler yapalım ya da diyorsunuz ki bunları 9 ay 10 aylığına hapse atalım. Hangisi daha iyi bir sonuç size kalmış