mciltrot34
International Rias Fanclup President
- En iyi cevaplar
- 1
VipZero[DOUBLEPOST=1429623042,1429108037][/DOUBLEPOST]Güncel...Vip verme süreli olan pl hangisi
VipZero[DOUBLEPOST=1429623042,1429108037][/DOUBLEPOST]Güncel...Vip verme süreli olan pl hangisi
Bende denedim olmadi.Yetkin olmadığını belirtiyor, /mangaddp grup için, /manuaddp oyuncular için. Oyuncu grubuna eklemek için: /mangaddp Oyuncu chestcommands.open.warp.yml
Benim paketimdekiler zaten ayarlı olması gerek. Paketi kaldırıp lütfen tekrar kurarmısın?Hamachili sunucuda denedim yetki hatası var , oyuncular warp , menu vs. komutları kullanamıyor.[DOUBLEPOST=1429764093,1429763972][/DOUBLEPOST]
Bende denedim olmadi.
Teşekkürler. Hata var ise bana iletebilirsinGüzele Benziyor! Hemen İndiriyorum B)
TeşekkürlerNormalde legend yapardı böyle şeyleri ama sende güzel yapmışsın ne diyim güzel işte![]()
default ile lapidin yerini degis olmazsa mrlp reload yazip islemi tekrar dene.![]()
Fotoğraftaki mineresetliteplus destekli tabelayı yapmaya çalışıyorum olmuyor :/
1. [mrlp_sign]
2. lapis
3. default
yapıyorum olmuyor ?
Denedim olmuyor ayrıca /mrlp reload yazıyorum bana cevabı; /mrlp mrlpdefault ile lapidin yerini degis olmazsa mrlp reload yazip islemi tekrar dene.
Serverinde mine reset lite kurulumu? Server versiyonu [HASHTAG]#1649[/HASHTAG] mu?Denedim olmuyor ayrıca /mrlp reload yazıyorum bana cevabı; /mrlp mrlp