ProfeniX
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ben zaten şaka yapmıştım ama neyseNoob = çaylak. Ezik anlamına da gelir fakat o genellikle oyun ortamlarında kullanılır.
Ben zaten şaka yapmıştım ama neyseNoob = çaylak. Ezik anlamına da gelir fakat o genellikle oyun ortamlarında kullanılır.
Aklı bir tek dövüşe yatan rayandu06* (Dalga geçiyorum <-<)Çocukları küçükken döveceksin ki adam olurlar büyüyünce.
Kavga önemli bir şeydir. Kavga etmeden adam olunmaz.Aklı bir tek dövüşe yatan rayandu06* (Dalga geçiyorum <-<)
Şiddet her şeyi çözer diyorsun ama gücü yeten birbirini dövseydi dünyada adam kalmazdı.Kavga önemli bir şeydir. Kavga etmeden adam olunmaz.
Eğer bu dünyada güçlüler olmasaydı zayıfların yanında kim dururdu ?
Bahsettiğim "şiddet" değil.Şiddet her şeyi çözer diyorsun ama gücü yeten birbirini dövseydi dünyada adam kalmazdı.
Aç aimbotu headshot headshot headshot ne uğraşıyorsun. ^^Bahsettiğim "şiddet" değil.
Şiddet ile kavga çok farklı şeyler.
"Dayak cennetten çıkmadır"
Bir insana sözle anlatamıyorsan.
Çakacaksın yumruğu alacaksın aklını
bak nasıl anlıyor ne demek istediğini.
Bazılarına cidden dayak lazım onu demek istiyorum.
Yapma deyince bir insan yapmaz.
Yapma yı yap anlıyorsa fiziksel bir hasar vermek gerekir anlaması için.
MOM GET THE CAMERA!!!!Dikkatimi çeken tek yer: "Bu konuda biraz saçmalamış olabilirim tam da anlatmadım hem canım sıkılıyor hem de arkadan sad song çalıyor (The last of us) beynim zaten gg bugün çok fazla kaşarlı tost yedim ondan da kafa yaptı fazlasıyla bi' şeyler düşündüm ondan da gg oldu beynim." Edüt: Bu dediklerini uygulayıp keko bi' bilgisayarda (Battlefield 4) (Tabii eski zamanlarda) K35/D1 skor yapmış adamdım ([HASHTAG]#YOLO[/HASHTAG])![]()