FPS Sorunu / Acil yardığğğğğmmmm!

Kesin çözüm biliyor musunuz?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Aslinda minecraft, cubeworld gibi oyunlar işlemciye bindirir. Eğer render alanini düsürünce kasma bitiyorsa islemci renderi yetistiremiyor demekdir bloklari yüklemekte sikinti çekiyordur..

Samsung SmartTV cihazindan klavye kullanilarak gönderildi.
Singlepalyerde herseyi kisinca 800 900 fps olması islemciden mi yoksa ekran kartından mı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Singlepalyerde herseyi kisinca 800 900 fps olması islemciden mi yoksa ekran kartından mı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır bak mesela sen yürürken blokların bazıları görünmüyor üstüne gidince aşağı düşüyormuş gibi oluyorsun da yüklenince seni tekrar yüzeye atıyor ya. İşte bu işlemcinin renderi yetiştirememesinden.
Hatta şu şekilde tanımlayayım: Dünyanın yüklenme hızı işlemci gücüne bağlıdır ama eğer dünya yüklü olduğu halde kasıyorsa bu da ekran kartının güçsüzlüğündendir.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Hayır bak mesela sen yürürken blokların bazıları görünmüyor üstüne gidince aşağı düşüyormuş gibi oluyorsun da yüklenince seni tekrar yüzeye atıyor ya. İşte bu işlemcinin renderi yetiştirememesinden.
Hatta şu şekilde tanımlayayım: Dünyanın yüklenme hızı işlemci gücüne bağlıdır ama eğer dünya yüklü olduğu halde kasıyorsa bu da ekran kartının güçsüzlüğündendir.
logging in'de 2500 fps alan çocuk :p

Frozenhero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her neyse şakayı bir kenara bırakalım, Bilgisayarın diz üstü sanırsam, çünki bir İ5 o kadar düşük bir Ghz değerine sahip olamaz.
Benim AMD Athlon 64 x2 bile 2.90Ghz. Bir de ekran kartını bilmeden yardımcı olamam.

Yine de tavsiye edeceğim şeyler, modlara biraz bak. Oyunu kasıntıya yiten modların yanında kasıntıyı düşüren modlar da var.
Optifine kur, ayarları minimum oyna. Sadece render distanceyi düşürme MCSG'de önünü göremezsin.
Elinden geldiğince tam ekran yapmaya çalış benden bu kadar.
Evet render distance 5 uygun önümü görcek kadar :D Dizüstü kullanıyorum. Optifine 'ı denemedim ama denerim. Tam ekranın fps artırdıgını bilmiyodum :D denerim... Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1386764921,1386764807][/DOUBLEPOST]Benim fps ile sorunum yok 50 fps yeterli oluyor ama 10 saniyede bir 5 e düşüyor sonra düzeliyor o sıkıntı oluyor :D[DOUBLEPOST=1386765168][/DOUBLEPOST]Ha bir de güzel bir gamebooster önerir misiniz onlar yararlı oluyormuş?!?[DOUBLEPOST=1386765285][/DOUBLEPOST]
Onlarda cache yuksektir :)

Derecelendirme puanlarini acip onuda atsana bi bakalim neymis pcyi yavaslatan :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ekran karti ölü :D

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
hah bak bende de o oluyor şahsen, 16gb ram olan gtx kullanan adam creative'de gezerken harita yüklenemiyor, geçtiğim yerler gözüküyor yukardan bakınca iksrey (ingilizce kullanımı sansürlü :)) gibi gözüküyor.Bilgisayar canavar cidden, ama bu olunca olmuyor işte.FPS yerlerde Battlefield 4'ü açar (medium ile yüksek arasında) Minecraft'ı kasar.Anlamadım ki?