FreeGG gerçek mi?

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
Minecrafttity'nin de, FreeGG'nin de ortak yönleri şu ;
"İkisinin de hesap verdikleri doğru. Ancak doğru düzgün hesap verdikleri yanlış."
Tek cümleyle her şey özetleniyor. Oradan aldığın hesabı "en fazla" 1 veya 1.5 ay kullanabilirsin hani o da taş çatlasa. Sana verilen hesap başkasına da veriliyor. Bil istedim Minecrafttity veya FreeGG den hesap alan arkadaş :)

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Yahu hep cahil dolu , onların verdiği hesapların hepsi çalıntı , bi ara mojangtayken hesapları çalmışlardı onbinlerce onları dağıt dağıt bitiremediler :S çoluk çocukta gerçek hesap sanıyor . Harçlık biriktirip alın arkadaş.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bak şimdi bir şey satın almadan önce sorgulamak çok önemli. Şöyle düşün 60 liralık bir oyun neden 21 liraya satılsın ki bu adamların bu işten kazançları ne. Kazançları şu; sahte hesaplar olduğu için yarın öbür hesaba bir şey olursa (kapanırsa, şifresi değişirse, gizli soru cevabı isterse) herhangi bir destek veya yardım alamayacaksın. Para iadesi yapamayacaksın bunun sonucunda adamlar sende 21 lira koparıp onu harcarken sen de boşa yere 21 liranı birine kaptırmış olacaksın. Sence de 60 liraya oyunu alıp 21 liraya satmak saçma değil mi? Şuanlık kullanırsın bir şey diyemem ancak geleceği kimse bilemez.
G2a'da da düşük fiyatlı oyun ve programlar var hatta windows lisansı bile var. Onlar çalıntı mı şimdi?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

KosovAli27

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
aynı hesabı onlarca kişiye veriyo yani bi serverda bir şey yapsan benim diyemezsin çünkü diğer adam girip satabilir yok edebilir :)
yoksa bende 10 tane hesap var

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
G2a'da da düşük fiyatlı oyun ve programlar var hatta windows lisansı bile var. Onlar çalıntı mı şimdi?

Ya şimdi G2a güvenilir bir site ancak ************ ne biliyim hiç güvenesim gelmiyor. Fazlasıyla ucuz o yüzden.

Edit: Daha sitenin adını yazamıyorum sansürleniyor ben buna nasıl güveneyim :(

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ya şimdi G2a güvenilir bir site ancak ************ ne biliyim hiç güvenesim gelmiyor. Fazlasıyla ucuz o yüzden.

Edit: Daha sitenin adını yazamıyorum sansürleniyor ben buna nasıl güveneyim :(
Güvenli olup olmama konusunda benim de aynı düşüncelerim var crackli kullanıyorum kafam rahat.

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17

Ucuz olan ülkelerden alıp getiriyorlar oyunları satıcılar :/ Ama bazı oyunların Steam'den daha pahallı olduğu bir gerçek...

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Burda önemli olan emeğine saygı değil mi? Adamlar satarken bir fiyat belirlemiş. Crack olsan bile bu fiyata saygı duyup çalıntı hesap kullanmayacaksın. Crack oynamana bir şey diyen yok. İllede orjinal alıcam diyorsan 21 liranı hırsıza vermek yerine 60 liranı hak edene ver.
Hörmetler efendim...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Onlar Sadece Premium Verdiğini Bildikleri İçin Sahte Diyorlar. Ki Kullanmadan Diyorlar. Bak Benim Kanıtım da var:

Your Purchases Kısmında Hesabım Görünüyor.
O bir şey mi ben az önce siteye girdim ve ağzına kadar minecraft hesabı vardı free gg de. Hiçbirşey de yapmadım ilk girişim siteye.

Sitenin ve hesapların ne olup ne olmadığını bilmediğim için Blur çekip atıyorum ssyi

Edit: sadece minecraft hesabı değil origin ve steam keyi de var

Son düzenleme:

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Bu sitenin doğru olup olmaması fark etmiyor ben 20€'ya bu oyunu alıyorsam başkası akıllılıp edip 20 saçma puana almamalı
Ben bu oyunu ailemin satın alması için geçen yaz çok uğraştım onun yerine bu saçma siteyede girebilirdim diyorsunuz.
Ordan minecraft alanlarda o sitenin shipleride bu oyuna 20€ verenlerin hakkını yiyor. bu siteyi mojanga şikayet etmek herhalde yapılıcak en doğru şeydir

KosovAli27

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
free gg aldığınız hesaplar bi işe yaramaz ki sadece kısa süreli eğlence sağlar ben bi tane aldım skini haftalık değişiyo girmediğim serverda bnlerce puanım oluyo oyuna giriyosun başka biri hesaba giriyo oyundan atıyo