FreeGG gerçek mi?

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hort 3 ay veya 100 gündü benim bildiğim

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Gorkem_TR

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Görüp dayanamadım şimdi yazıyorum bir arkadaş demişki Minecrafttity fakedir. Ben premi 21 TL ye Minecrafttity den aldım adı fln değişiyor 0 hesap ve 1 aydır kullanıyorum daha önceden aldığımda oldu. Freegg ye gelecek olursak daha bu gün 1 tane hesap aldım ama şifre yanlış dedi bilmiyorum ama çoğu arkadaşım aldı ve kullanıyorlar onu anlamadım.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Görüp dayanamadım şimdi yazıyorum bir arkadaş demişki Minecrafttity fakedir. Ben premi 21 TL ye Minecrafttity den aldım adı fln değişiyor 0 hesap ve 1 aydır kullanıyorum daha önceden aldığımda oldu. Freegg ye gelecek olursak daha bu gün 1 tane hesap aldım ama şifre yanlış dedi bilmiyorum ama çoğu arkadaşım aldı ve kullanıyorlar onu anlamadım.
Bak şimdi bir şey satın almadan önce sorgulamak çok önemli. Şöyle düşün 60 liralık bir oyun neden 21 liraya satılsın ki bu adamların bu işten kazançları ne. Kazançları şu; sahte hesaplar olduğu için yarın öbür hesaba bir şey olursa (kapanırsa, şifresi değişirse, gizli soru cevabı isterse) herhangi bir destek veya yardım alamayacaksın. Para iadesi yapamayacaksın bunun sonucunda adamlar sende 21 lira koparıp onu harcarken sen de boşa yere 21 liranı birine kaptırmış olacaksın. Sence de 60 liraya oyunu alıp 21 liraya satmak saçma değil mi? Şuanlık kullanırsın bir şey diyemem ancak geleceği kimse bilemez.