Enginbey
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben engin, bu başlık altında ara ara oynadığım ftb dünyamdaki gelişmeleri paylaşıyorum ve gelirse modlar hakkındaki sorularınızı cevaplamayı düşünüyorum ayrıca istek olurda dünyamın save dosyasınıda paylaşabilriim şimdi fotograf gelsin.
Şimdi bune, bu bir tam otomatikleştirilmiş uu matter sistemidir. Burada 4 mass fabricator 1 mfsu 4 mfe 3 ultimate hybird solar panel 5 hybird solar panel 1 advenced solar panel 42 geotermal generator var. Basitce ortalarında liquiduct olan generator kulelerine lava aktarılıyor ender tank sayesinde ve mfsuda toplanıyor solar paneller ise enerjiyi direkt olarak mass fabricatorlara aktarıyor bu bana 5 saniyede 1 uu matter sağlıyor.yeterlimi? Şimdilik yeterli.
Bu günlük budur. İyi günler creeperlara dikkat edin!.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Şimdi bune, bu bir tam otomatikleştirilmiş uu matter sistemidir. Burada 4 mass fabricator 1 mfsu 4 mfe 3 ultimate hybird solar panel 5 hybird solar panel 1 advenced solar panel 42 geotermal generator var. Basitce ortalarında liquiduct olan generator kulelerine lava aktarılıyor ender tank sayesinde ve mfsuda toplanıyor solar paneller ise enerjiyi direkt olarak mass fabricatorlara aktarıyor bu bana 5 saniyede 1 uu matter sağlıyor.yeterlimi? Şimdilik yeterli.
Bu günlük budur. İyi günler creeperlara dikkat edin!.